Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pytajnikofa :)

'kolega' zaprosił mnie na wesele w innym mieście. dziwna relacja

Polecane posty

Witajcie drogie Panie. Mam pewien dylemat, mianowicie dostałam zaproszenie na dwudniowe wesele (nocleg w hotelu) od kolegi... Na początku wskazywało na to, że bedziemy razem, ale z jego strony ochłodniało i tak zostaliśmy 'znajomymi'. Jak już się widzimy jest bardzo miło, aczkolwiek te spotkania są nie często. A w między czasie raczej licho, bo on wcale nie szuka specjalnie ze mną kontaktu. Mam wrażenie, że w ogóle. Zadeklarowałam, że pojadę (tym bardziej, że do niego wdycham wciąż troszkę) ale ostatnio juz po tej propozycji, miałam wrażenie, że kontakt odżyje a tu lipa ! Chyba jestem mu bardziej obojetna niż byłam ( a może takie wrażenie) Na wesele jedziemy z jego rodziną- rodzice i starsza siostra (chyba mnie polubili i wzajemnie, bo to bardzo miłe ludziska) Nie wiem czy jak tak dalej pójdzie nie wyjdzie tak, że poczuję się jak 5 koło u wozu, ale nasuwa się pytanie czemu mnie zaprosił. Tym bardziej, że sie ucieszył jak w końcu dałam odpowiedź, że mu potowarzyszę. Motam się...

Gość dfgdgdf
Jakie panie? To forum dla mężczyzn, kmiocie. :O Zobacz kto pisze artykuły. :O

Gość jsejjf
idź, a co tam. a ile on ma lat?

Gość huighe
poorozmawiaj z nim czy to jest aktualne, czy masz isc, szczerosc to podstawa

No raczej na pewno jest, bo zadeklarowałam się dosłownie 2 tyg temu. Fajny gośc, dobrze tańczy, ale to wszystko jakos tak... dziwnie?

Mam 14 lat.

Gość huighe
rozumiem twoje obawy bo pewnie idiesz do obcych ludzi, a on jakis takie nie kontaktowy zaprosił laske i nic do niej nie gada? moze wstydliwy jest albo cos? pewnie na weselu wszystko sie wyjasni

Gość kolezanko i kolego
Moze Cie zaprosil, bo nie mial z kim isc.

nie nooo :) Ja mam 21 a on prawie 25 Więc nie chodzi o szczeniackie podchody, chociaż tak to odbieram. Nie wiem po prostu jak potraktowac to zaproszenie. Idź ze mną bo nie mam z kim czy idź ze mną bo właśnie z Tobą chcę iśc. Mam wrażenie że mnie olewa.

Gość huighe
a moze poprostu jest niesmiały, wbrew pozorom facet tez moze taki byc

i nawet z prob inicjacji kontaktu z mojej strony wychodzi fiasko? Znaczy takie niby ok, ale jednak 'nie daje mi odczuć, że mu zależy na kontakcie. Z resztą znamy sie juz dość długo, bo kilka miesięcy

Gość nie myśl o wspólnej nocy
bo i tak wylądujsz w pokoju z jego siostrą :D

Gość huighe
wiadomo nic na siłę :)

z jego siostrą na pewno nie :) Pewnie na 2 łóżka, ale z nim. No chyba, że bedzie ciasno i trzeba bedzie złączyć hihih :D Jak juz mówiłam fajjjjny facet :)

wypowie się jeszcze ktoś trzeci...? Nie wiem czy sama mu odmówić za wczasu czy pójść na żywioł i szukac kiecki. Chciałabym żeby zaprosił mnie nie ze względu, że nie ma z kim, ale niestety chyba tak to wygląda :(

Gość huighe
umow sie z nim na kawe i porozmawiajcie

teoretycznie jesteśmy umówieni w te wolne dni, ale to znów wyszło z mojej inicjatywy. Posiedzimy pogadamy, ale to wszystko takie ? oschłe trochę

Gość EMI2323
FAJNA TA SYTUACJA, TROSZĘ NIEPEWNOŚCI NIKOMU NIE ZASZKODZIŁO, JAK BYŁAM SAMA TO UWIELBIAŁAM TAKIE SYTUACJE DO ROZGRYZIENIA :) IDZ DZIEWCZYNO Z NIM I UDAWAJ ZE TOBIE RÓWNIEZ JEST WSZYSTKO JEDNO, NIE BĄDŹ NACHALNA, BĄDŹ MIŁA ALE NIE POKAZUJ ZE NA NIEGO LECISZ. ZAMA ZOBACZYSZ CO Z TEGO WYJDZIE TO JEST KWESTIA CZASU.

Gość wddddfffrrrxx
skad jestescie?

Gość huighe
doklasdnie

hmmm dałaś mi nabrać innego spojrzenia na to :) Ale umysł podpowiada, że skoro na początku nie pykło to nie ma się co łudzić. Choć faktycznie mnie to ciekawi czy i jak w ogóle by tam nam razem sie spędzało czas. Staram się być podobnie oschła co i on, ale i tak zazwyczaj ja się czasem odezwę.

Gość huighe
bedzie ok )

Gość wddddfffrrrxx
śląsk? nie pykło na początku, to już nie pyknie raczej..

Morze a nie Śląsk :) No właśnie tez myslę, że jednak nic z tego, a jestem tylko zapchajdziurą, żeby głupio nie wyglądał. I Wtenczas myślę, żeby czymś się wykręcić od tego wyjazdu :(

Gość bhgggggg
Pewnie jest pedałem heheh :D

Gość wddddfffrrrxx
tzn idź z nim na to wesele, ale staraj się podchodzić do niego z dystansem, na luzie. Za dużo się zastanawiasz nad tym, będzie dobrze ;*

wesele to pikuś :) Bardziej boję się o półtora pozostałego dnia, kiedy atmosfera bedzie wiać codziennością, a nie % i biesiadną muzyką :)

No ale chyba nie odwołam... pewnie to byłby i tak koniec znajomości bo by puścił focha, ale to cześciowo z własnej winy... Ech, zalezy mi wiec tak przeżywam

Gość lady mary
Jeżeli Ci na nim zależy to jedz,ale nie okazuj mu tego pierwsza. Spokojnie czekaj na gest z jego strony. Jeżeli się z czymś wyrwiesz,a on Cię odtrąci,będziesz się potem żle z tym czuła. Zachowuj się tak,jak byś była jego dobrą znajomą i nic więcej.

idz i baw sie dobrze. Bo jak bedziesz sie ciagle nad tym zastanawiac to on to wyczuje i odstraszysz go. Ja z moim chlopakiem też poszlam na wesele do jego brata bo nie mial z kim a na weselu cos zaiskrzylo i jestesmy razem już 2 lata. A poprosil mnie też jako koleżanke, choc mi na nim wtedy nie zależalo bo bylam swieżo po rozstaniu.