Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pattaka1999

Ciąża

Polecane posty

Gość Pattaka1999

Witam ostatnio kochałam się z moim chłopakiem ( z zabezpieczeniem ) i czuje że jestem w ciąży bo pierwszy raz od x czasu spóźnia mi się okres o 2 tygodnie - czy jest możliwe abym zaszła w ciążę

Gość wy się nie śmiejcie
odpowiedź dostaniesz kupując test ciążowy i robiąc go, a nas nie pytaj bo wróżkami nie jesteśmy 😠

Gość cdr:)
jak cos to o aborcje mozesz mnie zawsze zapytac, z checia doradze ;) pamietaj ze w ciaze nie latwo zajsc, szyka otwarta jest tylko w dni plodne, pH waginy niszczy plemniki, plemniki musza dotrezc do jajowodu by zaplodnic komorke jajowa, a 50% zaplodnionych komorek jajowych splywa razem z okresem i nawet o tym nie wiemy

Gość Pattaka1999
Właśnie ja test robilam ale wyszedł ujemny, mojej koleżance też tak wyszło i jakoś była w ciąży

bo test ciazowy robi sie w okreslonym terminie, jest to zalezne od wytwarzanych hormonow. Jak jest ujemny to nie jestes w ciazy :)

Gość wy się nie śmiejcie
To zależy kiedy ta koleżanka test ciążowy robiła... A robiła po spóźniającej się miesiączce? Jeśli Tobie wyszedł negatyw to wątpię że jesteś w ciąży tym bardziej że jesteś 2 tyg. po terminie. Być może masz jakieś zaburzenia hormonalne.

dsdbfsdfbddfbfds

moze sie komorka jajowa nie przyjela i splynie razem z okresem i zaraz wszystko wroci do normy razem z hormonami

Gość ......^^......................
ile Ty masz lat ? rozumiem,zeby takie pytania zadawac,ale na forum przewaznie sa dojrzale kobiety ktore maja dosc takich pytan... tak jest to mozliwe,ze jestes w ciazy,poniewaz Twoja kolezanka byla... Kochana Twoj test byl ujemny.....jestes mloda i dalej sie rozwijasz,mozesz miec jakies zaburzenia,i dlatego nie masz okresu .... wiem,ze ten portal to ginekolog dla wszytkisch,ale malolaty ogarnijcie sie... sa tu naprawde dojrzale kobiety ktore wiedza co mowia... Idzcie kurde do lekarza,a nie na formum objawow szukacie!