Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna kawalera z odzysku

czy warto angażować się?

Polecane posty

w związek z facetem po 30 - tce, który jest po kilku związkach, w tym z jedną kobietą ma dziecko? Tak się tylko zastanawiam, bo jestem 25 - letnią dziewicą, ach :( bo jeśli kogoś bardzo się kocha to warto...

nie szukałam specjalnie rozwodnika, który ma już kilkuletnie dziecko. Ale stało się, chyba już za późno. Jeśli nie sprawdzę na własnej skórze to się nie dowiem i będę pluć sobie w brodę, że nie dałam nam szansy. Że przepaściłam swoją miłość :( Lecz nie ukrywam, że się trochę boję że nie dam rady w tym związku. Nie wyszło mu wcześniej, zdarza się :( sama już nie wiem.

Gość vfdbfcb c
masz już 25 lat to ostatni moment na związek lepiej nie grymaś i bierz go. 25 lat i dziewica - powinnaś być szczęśliwa, że ktokolwiek dał Ci szansę.

Gość Terroristboy
Ja tez jestem kawalerem, ale bez dzieci moze mnie wezmiesz... mniejszy kłopot :)

Gość Poziomka:D
Terroristboy ja Cię chętnie przygarnę :)

Gość *hmm*
jakby Ci zależało, to wszelkie wątpliwości by zniknęły

Gość *hmm*
" Że przepaściłam swoją miłość " haha ale to dziecinne.... nie będzie ta, to będzie inna miłość

Gość Terroristboy
@Poziomka :D A ile masz lat i skad jestes ? daj jakis namiar do siebie

Gość *hmm*
Poziomka, tacy też są niepewni, rozkocha i porzuci...

Gość dziś na pomarańczowo
kawaler z odzysku to najgorsza opcja. a jeszcze z dzieckiem, tragedia. jak się interesuje tym dzieckiem, to ono zawsze będzie przed Tobą, jak się nie interesuje, tzn. że jest złym człowiekiem. nie wyszło mu kilka razy widać, z Tobą też nie wyjdzie. facet ma jakiś feler. nie wierzę, że tyle kobiet było do dupy, a on taki cudowny. zresztą, sama byłam z rozwodnikiem, bezdzietnym, ale z bałaganem w głowie. nie wyszło mu małżeństwo, kilka innych kobiet go zostawiło. a ja w to poszłam, myśląc o romantycznej miłości, jak ostatnia kretynka. no i co? i zostawił mnie, bo jemu samemu jest lepiej. szkoda, że tego nie wiedział, jak mnie bajerował. nigdy więcej odgrywania matki teresy, to się po prostu nie opłaca.

wielkopolska , 19 za tydzień :D Dziś nikogo nie można być pewnym. Byłam z facetem 2.5 roku a on mnie zostawił dla młodszej. Tak z dnia na dzień. Wszyscy wiedzieli że przez miesiąc robił mnie w balona -.-

Gość Terroristboy
To jakis niedojrzały Typ :) Ale tak to jest jak sie nie docenia tego co sie ma czekam na namiar jakis do Ciebie Poziomko :D

nie będę się wypowiadać na jego temat. Po prostu nawet nie wiem gdzie popełniłam błąd (on uważa że to jego wina). Mało tego, ta dziewczna mieszka niedaleko mnie . Brak słów. pozioomkaa94@wp.pl - czekam na odzew kolego! :D

Gość wy to chyba lubicie wybierać
nieodpowiednich typów - brak wam emocji w życiu

Gość hahaha dorbe Heniu
od 20 lat przyciagasz ciagle zle kobiety...:D och, ty biedaczku! dziewczyny trzymajcie sie od taki Z DALEKA!

Gość hahaha dorbe Heniu
i jeszcze wszystko bez slubu, to juz rozwodnik w tym wieku lepszy - przynajmniej podchodzi powaznie do zycia i zwiazkow! a na taki wieczny piotrus pan, bidulek

Gość Helenatrojańska
Jak facet narzeka ciągle, że mu z żadną nie wychodzi to z nim coś nie tak... bo nie wierzę że miał miliard razy pecha. Może nie chcial się angażować, może był niedojrzaly, nie do życia, zazdrośnik chorobliwy, albo jakaś pierdoła...milion opcji, żadna nie zachęca.

Hej, już poznałam defekt mojego chłopaka, przez co rozstawał się z poprzednimi partnerkami. Bywa zazdrosny. Tylko to jak na razie u niego zauważyłam. vfdbfcb c, Tak, wiem. Codziennie dziękuję za to Bogu, że ktoś w końcu zechciał taką starą dziewicę jak ja. :P :O *hmm*, tylko głupiec nie ma wątpliwości. No, co? wierzę w tę jedyną jedyną romantyczną miłość. Być może to naiwne i dziecinne z mojej strony, ale cóż... :) dziś na pomarańczowo, współczuję, przykro mi. Masz rację, ale chyba już pogodziłam się z tym że zawsze będę na drugim miejscu i czekają mnie samotne chwile. Co do mojego chłopaka, tu się z Tobą zgodzę. Już poznałam mojego chłopak feler. Po prostu bywa dość zazdrosny, ale nie jakoś chorobliwie. "wy to chyba lubicie wybierać, nieodpowiednich typów - brak wam emocji w życiu " a wiesz, że coś w tym jest? Lubię emocje w życiu. :) ale pozytywne. Helenatrojańska, nikt nie jest bez wad. :)

Gość gość
Jest sporo fajnych wartościowych facetów w twoim wieku i też mogliby mieć swój pierwszy raz przed sobą. Myślę, że fajnie by było- pierwsi dla siebie, razem poznawalibyście "krainę rozkoszy", facet bez żadnych zobowiązań czy byłych ( o które kobiety są strasznie zazdrosne)

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiii 9
brak słów na Twoją głupotę !!! myślisz że przez zazdrość wszystkie tracił? weź mnie nie rozśmieszaj skoro chcesz być z nim to sobie bądź, widać nie masz ambicji by poszukać kogoś wartościowego tylko pakujesz się w "odpadki"

gość, Ależ wcale nie uważam, że nie ma. Na pewno gdzieś tam są, lecz już nie dla mnie. A że wcześniej nikogo takiego nie spotkałam na swojej drodze, to nie moja wina. Tzn. spotykałam, ale w nikim tak się nie zakochałam jak w moim kawalerze z odzysku. I proszę mi tu nie twierdzić, że mój mężczyzna nie jest mniej wartościowy od reszty mężczyzn. do autorkiiiiiiiiiiiiiiii 9, i będę, nikomu nic do tego :) Ja widzę w nim pełno wartości. I bardzo podobają mi się jego wartości. Czuję, że mnie kocha, a ja go i tylko to się liczy.

Gość gość
Ma wieczny balast w postaci DZIECKA!