Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka0913

Lekarz nie potwierdził ciąży

Polecane posty

Gość laura.laura
malutka0913 ja miałam podobnie. W 2 dni po spodziewanej @ zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywne. W tym samym dniu byłam u gin ale nic nie widział. Kazał przyjść za tydzień i w między czasie zrobić bete co 2 dni. Po tygodniu było widać już zarodek :):) co do bólów brzucha przy najbliższej okazji wspomnij o tym lekarzowi. Mnie brzuch rozbolał ok 8/9 tydz, skonsultowałam się z lekarzem ale na szczęście wszystko było ok. Bóle towarzyszą mi nawet teraz. Na ost usg byłam w pon, dzidzia zdrowa, serducho bije :):).

Gość do *hmm*
pojęcia = sensu

Gość mama danieli
hmmmm*, co ty chrzanisz? dyskusja z toba to jak walenie glowa w mur :/ ludzie ci pisza a ty w ogole nic nie kumasz :/ wez idz poczytaj bo strach sie bac z czym ty tu jeszce wyskoczysz :/

Gość *hmm*
do ... kretynki "...W Polsce średnio ryzyko urodzenia dziecka z tym zespołem wynosi 1:700. Próbując wytłumaczyć, dlaczego.... matki rodzą dzieci z zespołem Downa, zwraca się uwagę na możliwość długotrwałego szkodliwego działania czynników środowiskowych na komórki jajowe, takich jak: promieniowanie, substancje chemiczne, wirusy....." http://www.profesor.pl/mat/n12/n12_i_szymanska_040810_1.php Doczytaj sobie kretynko!

Gość ja mam tak samo i nic
Dziewczyny, dajcie sobie spokoj, przeciez to jalowa dyskusja. Widac wyraznie ze hmmmm robi kopiuj wklej nawet nie zastanawiajac sie nad tym co przekleja i nie sprawdzi czy to prawda. Hmmmm, skoncz juz, bo tylo zamet wprowadzasz, nie masz racji a sie wymadrzasz. Doucz sie czym jest choroba genetyczna a czym wady powstale w wyniku zlego prowadzenia sie w ciazy oraz co na to rzeczywiscie wplywa anie w sposob wymyslony. Zasmiecasz watek w zasadzie tym, czego nie wiesz.

Gość do *hmm*
Ale cóż ja mam czytać, skoro ja o tym piszę od początku tylko ty nie rozumiesz? Właśnie dokładnie jest tak, jak zacytowałaś, tylko dalej NIE ROZUMIESZ tego o czym czytasz: "zwraca się uwagę na możliwość długotrwałego szkodliwego działania czynników środowiskowych na komórki jajowe, takich jak: promieniowanie, substancje chemiczne, wirusy." - i ma to miejsce NA DŁUGO PRZED ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ, zapomniałaś doczytać albo znów nie zrozumiałaś.

Gość do *hmm*
Jesteś albo wyjątkowo głupia albo specjalnie nie chcesz przyznać się do błędu. Poczytaj co dalej profesor w tym artykule napisał. I wiedz, że z określoną ilością komórek jajowych kobieta już się rodzi. To, co robisz e sobą przez cały czas aż do zajścia w ciążę ma właśnie wpływ na wystąpienie chorób genetycznych i cokolwiek byś w ciąży nie zrobiła, ta choroba wystąpi gdyż komórka jest wadliwa w momencie połączenia i dzielenia.

Gość KarolinnaX
Ja całą ciążę siedziałam na laptopie i synek zdrowy i inteligentny w przeciwieństwie do naszej hmm, co plecie glupoty.

Gość malutka0913
laura dziekuje Ci za normalną odpowiedź. No mi pani doktor powiedziała że to normalne że boli i że to nic złego, poza tym u mnie było już coś widać, bo pęcherzyk to już coś, prawda? Do dzieci powyżej ! Nie po to stworzyłam ten wątek żebyście jeździły po sobie jak dzieci w przedszkolu, a jesli pytałam o to o co pytałam, to znaczy że nie wiem i może ktoś miał podobną sytuację. Forum jest chyba własnie po to, żeby pytać, pierwszy raz być może jestem w ciąży i w przeciwieństwie do was nie pozjadałam wszystkich rozumów i wielu rzeczy nie wiem, więc PYTAM. Aha, nie znasz mojej sytuacji więc nie pisz mi że trzeba było iśc po L4, bo jakbym mogła to bym to zrobiła :]

Gość ale jestes milusia autorko
to jest forum publiczne i kazdy ma prawo sie wypowiadac, temat zszedl na co zszedl i jesli ci nie odpowiada to mozesz zmienic forum, proste logiczne, kazdy ma tu prawo pisac o czym chce

Gość malutka0913
a ja się tak zastanawiam skąd w was tyle złości milusi autorze poprzedniego postu

Gość witaminyyyy....
nie, pecherzyk to w zasadzie jeszcze nic, woz albo przewoz, albo sie rozwinie albo sie nie rozwinie, nie oczekuj by ktos tu byl jasnowidzem a jestes tak nieprzyjemna ze az nie mam ochoty odpowiadac uprzejmie na takie pytanie poszlas za wczesnie, stwierdzam fakt, daruj sobie te cala litanie i nastepnym razem zasuwaj po l4 skoro tak ciezko pracujesz i oczekujesz e ludzie tu siedzacy wyciagna szklana kule, dla chcacego nic trudnego i zadna sytuacja tego nie zmienia :/

Gość ulalaax
12:18 [zgłoś do usunięcia] do *hmm* Największy wpływ na zdrowie swojego dziecka pod kątem chorób genetycznych - ma tryb życia prowadzony od narodzin po zajście w ciążę oraz... przypadek x 13:40 [zgłoś do usunięcia] witaminyyyy.... nie, pecherzyk to w zasadzie jeszcze nic, woz albo przewoz, albo sie rozwinie albo sie nie rozwinie, nie oczekuj by ktos tu byl jasnowidzem a jestes tak nieprzyjemna ze az nie mam ochoty odpowiadac uprzejmie na takie pytanie poszlas za wczesnie, stwierdzam fakt,... x faktycznie kretynki :):D