Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mira_Chmira

Pytanko

Polecane posty

Gość Mira_Chmira

Dziewczyny jw, mam pytanie :Mianowicie Lubicie bawic facetami ? np rozkochac i dac kosza ?

tak robia osoby z niskim poczuciem wlansej wartosci;-)

Tak, kobiety to lubia. Wedlug mojego doswiadczenia wynika to z tego ze kobiety probuja dowartosciowywac sie w ten sposob. Czyli innymi slowy czuja sie nie w pelni wartosciowe, kobiece dlatego uciekaja sie w takie sposoby by sobie cos zrekompensowac. Wszystko w temacie.

poza tym nie da sie kogos rozkochac - mozesz sie baqwic jedynie z napalonym kolesiem;-)

Gość Mira_Chmira
Mam 26 lat i sprawia mi to satysfakcje ; eee tam stale zwiazki , sa niemodne Pozdr

Gość Mira_Chmira
ROR , nie masz racji , lub nie znasz zycia .

A niby czemu nieda sie rozkochac ? Kobiety potrafia byc w tym mistrzyniami. Autorko, baw sie ile chcesz, wkoncu spotka Cie kiedys to samo, wtedy przekonasz sie czy to takie korzystne.

Mira_Chmira ROR , nie masz racji , lub nie znasz zycia ." xxxxx hahahhaah;-) z racja jest jak z doopa kazdy ma swoja;-) as easy as it is;-) jesli masz 26 lat i tak robisz to najwyzszy czas zglosic sie po fachowa pomoc;-)

[zgłoś do usunięcia]Doktor Eros A niby czemu nieda sie rozkochac ? Kobiety potrafia byc w tym mistrzyniami. Autorko, baw sie ile chcesz, wkoncu spotka Cie kiedys to samo, wtedy przekonasz sie czy to takie korzystne." xxxx ja nie wierze w teorie ze zlo wraca - bardzo czesto nie wraca;-)

Zycie jest dlugie. Jak niedopadnie Cie teraz to dopadnie pozniej. Albo w nastepnym zyciu. Jesli uwazasz ze cos jest dobre to ciebie tez to spotka bo uwazasz ze to dobre. Zycie jest sprawiedliwe. To ze czegos nieuznajesz za prawde nieznczy ze to niema na ciebie wplywu. Ale tu zbaczamy z tematu juz.

Gość Mira_Chmira
Bajki dla doroslych ...:D

"Doktor Eros Zycie jest dlugie. Jak niedopadnie Cie teraz to dopadnie pozniej. Albo w nastepnym zyciu. Jesli uwazasz ze cos jest dobre to ciebie tez to spotka bo uwazasz ze to dobre. " xxxx to juz zalezy od systemu wartosci - ja nie wierze w reinkarnacje;-) xxx Zycie jest sprawiedliwe. To ze czegos nieuznajesz za prawde nieznczy ze to niema na ciebie wplywu. Ale tu zbaczamy z tematu juz." xxx zycie jest niesparwiedliwe - to jak widziec szklanke do polowy pusta lub pelna;-)