Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość er4t

mam idealne wymiary ale brzydką twarz :(

Polecane posty

Gość er4t

mam wymiary 88-61-89 czy praktycznie idealne,wzrost 169 biust d,wszyscy zachwycają się moją sylwetką.Mogłabym byc jak miss polonia gdyby nie twarz!! Mam zadbane dlugie kasztanowe włosy jestem umalowana zadbana,dobrze ubrana ale z urody niespecjalna :( nie podobam sie sobie,moje rysy są bardzo ostre,bez makijażu wyglądam jak młody metal z długimi wlosami,nie mowiąc już o kucyku,ktory mi dopiero nie pasuje:( tak bardzo chcialabym miec ładną twarz ale być niższa chudsza i miec tradzik i td. Nie mogę cieszyc sie firurą skoro jestem brzydka.Jak dodać sobie pewności sibie??

Gość nefare
zaakceptuj buzie.mam swietny pomysl.wydrukuj zdjecia brzydszych od ciebie dziewczyn z facebooka nk czy aktorek jakis i nos je przy sobie.spogladaj na nie co jakis czas .kompleksy uciekna:) ps.nie masz pewnie drugiej polowki,bo jesli bys miala kompleksy od razu uciekaja :p

Gość er4t
ale ja mam brzydkie rysy i nic z tym nie zzrobie:( zmienialam juz fryzury makijaż kolor wlosow.nic nie daje.mam pospolita nieładna twarz i co??

Gość niechcaca zycia
ale ona nie ma brzydkiego ciala brzydkie cialo to np poparzone, otyle, z anoreksja, z nieksztalcone itd.. a ona ma przecietne cialo

Gość flą-dra
znam ten ból bo też tak mam. Jestem szczupła. zgrabna i powabna a mam brzydką twarz i włosy :(

Gość adrian2@tlen.pl
zeby byc modelka liczy sie figura tylko twarz wcale zobacz sobiue z top model z pierwszej edycji np beate szarlowska no straszydlo wrecz a co do ciebie zawsze mozna cos polepszyc moze pokaz zdjecie pomoge ci co zmienic umalowac sie inaczej zmienic kolor wlosow np

Gość er4t
169 jeste za niska na modelke :/

Gość gryzonikus
spokojnie, duzo jest takich osob. Ja tez nie lubie swojej twarzy i nawet mysle o operacji nosza i uszu :( jednak mojego faceta kręci moja figura, bo w tych czasach łatwo o nadwagę i inne problemy z ciałem.

Gość e2314
aa wlsanie.wiekszosc ludzi ktora moiwi ze jest brzydka poprostu siebie taka widzi ale innym sie podoba.wiele natomiast brzydkakow jest pewna siiebie i maja swoich faceotw:")

Gość flą-dra
Ty chociaż masz faceta, a ja nikogo. Przez to właśnie czuję, że naprawdę jestem szkaradą bo faceci się mną nie interesują.

Gość er4t
nie mam faceta wlasnie!!