Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghhjkkyyrtreweq

czy taka sukienka ukryje odstający brzuszek ?

Polecane posty

Gość myslę że brzuch ukryje o ile
nogi masz szczupłe

Gość nie do końca...
nie jestem do końca pewna czy ci się uda tym fasonem zamaskować brzuszek. Ta sukienka jest dość dopasowana w talii i wydaje mi się że jeśli nie masz wzrostu modelki - może być problem. Wszystko oczywiście zależy od tego ile masz do ukrycia. DO maskowania brzucha zawsze są dobre sukienki odcięte pod biustem lub fason A np coś takiego: http://naia.com.pl/p/1/2369/intrygujaca-sukienka-z-zamkiem-na-plecach-s28-niebieska-sukienki.html lub http://naia.com.pl/p/1/232/sukienka-midi-etna-szara-sukienki.html

Gość matka teresa od kotów
nie mam pojęcia ,ale jest ładna :)

Gość Doświadczony przez życie
Tylko dlaczego nogi na fotce tej sukienki nijak nie pasują do reszty panienki? Photoszopa trzeba uzywać z głową.

Gość hfsid;hfdsoih
mam taką sukienkę, Udało mi isę w niej ukryć brzuszek, nie jakiś tam wielki, ale taki, że obcisłej sukienki nie włożyłabym.... więc możesz zaryzykować, może i Tobie sie uda... P.S nie jestem wysoka, mam jedynie 163cm, a i tak ta sukienka wygląda na mnie bardzo ok :) oprócz brzuszka doskonale tuszuje biodra i pupe :)

Gość gghhjkkyyrtreweq
dzięki za odpowiedzi. Mam 170 cm wzrostu, ważę jakieś 68=69 kg :( Nogi mam dość szczupłe, zn takie normalne, chadzam w mini :) Jakiegoś mega dużego brzucha nie mam ale w razie czego mogę jeszcze założyć bieliznę wyszczuplającą :) chyba zaryzykuję ten fason. W sumie jest dość "klasyczny" Ewentualnie poszukam podobnego w sklepach, żeby przymierzyć i zobaczyć jak leży. Dzięki dziewczyny 🌻