Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .d.e.d.d.dg

Kaczyński i Pawłowicz pasują do siebie

Polecane posty

Gość .d.e.d.d.dg

Albo JK + J Korwin Mikke. Jarek lubi rządzic wiec bylby na gorze, z Pawłowicz to chyba n odwrot. Tak mysle

Jaroslaw nie wydaje sie byc zainteresowany innymi paniami, a ta pawlowicz jest o klase nizej od niego - jest wyjatkowo wulgarna;/ o ile poglady ludzi mi nie przeszkadzaja - lubie roznorodnosc - o tyle chamtswo i bycie wulgarnym juz tak;/

korwin -mikke i ten caly cejrowski (co szpanuje piciem herbnatki z importu;-) - to przyklay ludzi ktorzy nie maja wlasnych pogladow, ale cale moze agresji w stosunku do swiata kt nie spelnil ich oczekiwan;/

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,,,
ona nie jest wulgarna czasami mowi dosadnie. nie jestem jej zwolennikiem ale bez przesady ktos powie kurwa i od razu wszyscy oburzeni :D ona jest tylko smieszna jako 60 letnia panna powoluje sie na wartosci rodzinne i jalowosc zwiazkow innych niz damsko-meski :D wiecej takich zartownisiow w sejmie i bedzie chodziaz smiesznie jesli nie moze bcy dobrze. za wyjatkiem twarzy boksera reszta zdania byla normalna.

Teraz jest poprawność polityczna i na pytanie "Co to jest jak jeden rucha się z drugim" nie wolno odpowiedzieć "pedalstwo".

"Miś Wojtek Korwin-Mikke to jedyny uczciwy polityk." xxx to nie jest polityk ale gosc kt bardzo by chcial byc politykiem - za krotki jest na to ;-) xxx "ona nie jest wulgarna czasami mowi dosadnie. nie jestem jej zwolennikiem ale bez przesady ktos powie k**wa i od razu wszyscy oburzeni ona jest tylko smieszna jako 60 letnia panna powoluje sie na wartosci rodzinne i jalowosc zwiazkow innych niz damsko-meski wiecej takich zartownisiow w sejmie i bedzie chodziaz smiesznie jesli nie moze bcy dobrze. za wyjatkiem twarzy boksera reszta zdania byla normalna" xxxx moim zdaniem ona nie jest zabawna - bo stosuje niewyarfinowany rodzaj wypowiedzi - wyzwisakmi robi siewulgarna, ato jest domena ludzi mialkich - ktorych na dodatek cos zlosci i n ie potrafia sobie z tym poradzic wiec tupia jak male dzieci;/ czego innego wymagam od osob doroslych niz takich prostackich zcahowan, poglady tej pani mi nie przeszkadzaja - uwazam je za zabawne i nieszkodliwe;-)

Gość objętosc smieci
zabawne jest to, ze ktos kto nie ma dzieci, ba nawet nie ma faceta wypowiada sie na temat związkow, ich rzekomej 'jałowości'...a co ta Pawłowicz robi, jak zyje? Jałowo...niewiadomo w jakim celu, żre, wydala i to byloby na tyle :D podobnie pewien poseł Artur Górski, ktory stwierdził, że prawdziwa miłość jest wtedy gdy są dzieci, nie ma dzieci? To nie jest prawdziwa miłosc, malzenstwo. Czyli...zwiazki bez dzieci to nie milosc, malzenstwa ktore nie mogą miec dzieci z roznych powodow tak naprawde sie nie kochają.... Ot całe rozumowanie polityków Prawa i Sprawiedliwosci + częsci 'PeOwców' :D Tekst o bokserze...hah, proponuje spojrzeć na swoją twarz goryla, czarownicy? :D

[zgłoś do usunięcia]Miś Wojtek Teraz jest poprawność polityczna i na pytanie "Co to jest jak jeden rucha się z drugim" nie wolno odpowiedzieć "pedalstwo"." xxxx nie ma w ogoel potrzeby odpowidzi na takie pytania - jesli idzie ulica otyla osoba - kazdy to widzi, nie trezba do niej podchodzic i mowic - w zaleznosci od klasy - "pani jest otyla" lub "jest pani spasiencem", co kogo obchodzi czyjas opinia?;-)

"objętosc smieci zabawne jest to, ze ktos kto nie ma dzieci, ba nawet nie ma faceta wypowiada sie na temat związkow, ich rzekomej 'jałowości'...a co ta Pawłowicz robi, jak zyje?" xxxx to sa wlasnie te kompleksy /nierozwiazane problemy emocjonalne. Nie ma nic zlego w tym ze ktos nie ejzdzi na nartach - ale jesli nie jezdzi a chce rozprawiac o nachylosci stoku to cos jest nie tak;/ xxx podobnie pewien poseł Artur Górski, ktory stwierdził, że prawdziwa miłość jest wtedy gdy są dzieci, nie ma dzieci? To nie jest prawdziwa miłosc, malzenstwo" xxx to jest jego definicja milosci do ktorej ma prawo;-) xxx Tekst o bokserze...hah, proponuje spojrzeć na swoją twarz goryla, czarownicy? xxxx no ale to juz jest kwestia klasy, prostak zawzse bedzie czul potrzebe obrzucenia innych blotem zeby ktos jego prostactwa nie "odktryl" ;-)

[zgłoś do usunięcia]Argen Teraz jest poprawność polityczna i na pytanie "Co to jest jak jeden rucha się z drugim" nie wolno odpowiedzieć "pedalstwo" a co według norm się wtedy mówi? ja tam mówię i będę mówił pedalstwo." xxxx mozesz mowic jak chcesz;-) nikogo to nie obchodzi, bo i towja osoba niewiele osob obchodzi;-)

ale jej wyborca to prosty człowike słuchacz radia maryja jeśli będzie mówiła jak na profesora porzystało to ten prosty wyborca jej nei zrozumie. tak rozumieją wszyscy. czytałem z nią wywiad i ona wcale taka głupia nie jest ot ma taki elektorat więc zwraca się do niego zrozumiale. porównywanie jej z durniami pokroju korwina jest uwłaczające :D

"Był w sejmie na początku lat 90." xxx co tylko potwierdza moja teze ze to nie ejst polityk - nie sprawdzil sie i demokracja go wykluczyla z tej roli;-) to tak samo jak lekarz ktory dostal zakaz wykonywania zawodu - nie jest juz lekarzem. xxx A pani Pawłowicz to super babka. Czasami trzeba walnąć z grubej rury bo inaczej do większości społeczeństwa nie dotrze" xxx moze to i fajna babka i moze nawet niezle pierogi lepi. To ze jest wulgarna nie wyklucza ze dla innych osob (prawdopodobnie rownie wulgarnych) osob bedzie sie wydawac atrakcyjna spolecznie osoba;-)

"znowu 10 osób pisze,.,,,,, ale jej wyborca to prosty człowike słuchacz radia maryja jeśli będzie mówiła jak na profesora porzystało to ten prosty wyborca jej nei zrozumie. tak rozumieją wszyscy. czytałem z nią wywiad i ona wcale taka głupia nie jest ot ma taki elektorat więc zwraca się do niego zrozumiale. porównywanie jej z durniami pokroju korwina jest uwłaczające " xxxx mi chodzi o to - ze ona nie kreuje siebie - ja ponosza emocje kt zdradzaja jej prawdziwe ja, kompleksy itd.

to tak samo jak lekarz ktory dostal zakaz wykonywania zawodu - nie jest juz lekarzem.>>nadal jest lekarzem tylko jak w przypadku katolika niepraktykującym :D v ona jest wyrachowana a nie chamska nie leczy swoich kompleksów bo wtedy by nie wyowiadała sie w ten sposób wiadomo że każdy jej zarzuci że jest bezdzietną panną. gdyby leczyła kompleksy to krytykowałaby te kobiety w związkach a nie bezdzietnych. ona sobie obliczyła że taka wypowiedz przysporzy jej wyborców ot cynizm po prostu. słuchacz radia maryja nie ma pojęcia czy ona ma męzą czy nie on usłyszy tysiąc razy to jej zdanie że "nażre sie hormonow to nie znacyz że stanie się kobietą" i na nią zagłosuje. to polityka czyli zajęcie dla cyników.

"nadal jest lekarzem tylko jak w przypadku katolika niepraktykującym" xxxx otoz nie - nie jest lekarzem. bo do tego potrzeba studiow - a jego zostaly uniewaznione;-) aczkolwiek moze mu sie wydawac ze nadal jest lekarzem;-) xx ona jest wyrachowana a nie chamska nie leczy swoich kompleksów bo wtedy by nie wyowiadała sie w ten sposób wiadomo że każdy jej zarzuci że jest bezdzietną panną" xxx pzreciez ona zostala podpuszczona - stad "atak" w tej tematyce, nie da sie kogos podpuscic w tematyce w ktorej nie rzadza nim emocje gorace niczym wrzatek;-) xxxx

wątpię aby można komuś unieważnić wykształcenie które zgodnei z prawem zdobył. po prostu mimo posiadania go nie może wykonywac zawodu nie dotyczy to tylko lekarzy a wśród lekarzy zazwyczj im zawieszają albo sami się zrzekają. w ciągu ostatnich 20 lat było podobno tylko kilka przypadków pozbawienia prawa wykonywania zawodu lekarza. być może ustawa o zawodzie lekarza i dentysty reguluje to inaczej nie chce mi sie sprawdzac. v nikt jej nie podpuscil ona to zaplanowala i wyglosila bo wiedziala ze przysporzy jej to zwolennikow. po posiedzeniu pewnie w hotelu sejmowym piła wódke z biedroniem :D

Polska dla Polaków! Izrael dla Żydów!>>a dla takich jak ty oddział zamkniety szpitala psychiatrycznego :D wiec daj dobry przyklad i zglos sie do specjalisty.

Gość heloiza999
dawno tak stwierdziłam

[zgłoś do usunięcia]Miś Wojtek Polska dla Polaków! Izrael dla Żydów!" xxx studenci na studia, a pasta do zebow itd.;-)

"znowu 10 osób pisze,.,,,,, wątpię aby można komuś unieważnić wykształcenie które zgodnei z prawem zdobył. po prostu mimo posiadania go nie może wykonywac zawodu nie dotyczy to tylko lekarzy a wśród lekarzy zazwyczj im zawieszają albo sami się zrzekają" xxxx no to poniekad uniewaznia ich wyksztalcenie xx w ciągu ostatnich 20 lat było podobno tylko kilka przypadków pozbawienia prawa wykonywania zawodu lekarza. być może ustawa o zawodzie lekarza i dentysty reguluje to inaczej nie chce mi sie sprawdzac. xxxx ale o czym ty mowisz - o skali polski?;-) xxx nikt jej nie podpuscil ona to zaplanowala i wyglosila bo wiedziala ze przysporzy jej to zwolennikow. po posiedzeniu pewnie w hotelu sejmowym piła wódke z biedroniem" xxxx moim zdaniem zostala podpuszczona - gdyby zaplanowala nie popelnilaby kilku bledow - chyba az tak glupia nie jest;-)

w warszawskiej izbie lekarskiej byly 2 przypadki pozbawienia prawa wykonywania zawodu w ostatnich 20 latach - teraz sprawdzilem. " W ciągu 20 lat pracy przypominam sobie dwa takie przypadki w warszawskiej izbie. Jeden to sprawa przerwania nielegalnie ponad dwudziestotygodniowej ciąży, w wyniku czego zginęła matka i dziecko. Drugi przypadek dotyczył śmierci pacjenta w wyniku zaniedbania zawodowego - mówi dr Nekanda-Trepka. nie wiem ktora jest najwieksza ale wszystkich naliczylem 24 wraz z wojskowa wiec duzo tego z pewnoscia nie bylo a ustawa o szkolnictwie wyzszym nie przewiduje uniewaznienia wyksztalcenia nabytego zgodnei z prawem.

[zgłoś do usunięcia]znowu 10 osób pisze,.,,,,, w warszawskiej izbie lekarskiej byly 2 przypadki pozbawienia prawa wykonywania zawodu w ostatnich 20 latach - teraz sprawdzilem." xxxx ale co kogo obchodzi jakas tam warszawa. hm?