Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia-maryna

wezwanie do zaplaty allegro Pomózcie

Polecane posty

wita mam do was pytanie wczoraj dostałam wezwanie do zapłaty z allegro 35zl i nie wiem za co, wszystko co zamawiałam zapłaciłam czy za korzystanie konta płaci się coś? podpis pod wezwanie do zapłaty nie jest własnoręcznie napisany tylko tak jak by skserowany co myślicie o tym? dzięki z góry za odpowiedzi

Gość może coś sprzedawałaś?
albo ktoś się podszył pod ciebie i sprzedawał z twojego konta? sprawdz w swoim profilu.

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,,,
z allegro czy od allegro ? to ksero a na dole jest podpis magdalena nikielska ? jak tak to nie zaplacilas rachunku za wystawienie aukcji.

ale płaci się jeśli się coś wystawia ? czyli to prawdziwe wezwanie ? a i mam pytanko jeszcze od jakiej kwoty płaci się takie prowizje jeśli wystawiam jakikolwiek przedmiot

Gość Agatowa Żaba
tak, za wystawienie się płaci

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,,,
wszystko zalezy ludzie wystawiajac aukcje klikaja ptaszki obok np. wyrozneinia a to kosztuje powiedzmy 19zl. jak wystawiasz aukcje to u gory mas zpodsumowanie ile placisz trzeba czytac a nie klikac jak automat. zaplac te 35zl nie masz wyjscia pod jak tam na dole zamiast magdy podpisze sie agencja windykacyjna to z 35 zrobi sie 235.

Gość gość
Mnie ścigali za jedyne 1,50 czyli poniżej 2 zł. Podpis również magdalena nikielska