Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxetka

Karkowka pieczona - POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość zxetka

chce upiec karkowke, ale nie mam specjalnego rekawa, ale czy moge ja upiec w takim brazowym papierze do pieczenia ciast?? Pierwszy raz bede cos takiego robic wiec pytam... Prosze o rade!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gruba to może nie ale
w folii aluminiowej upiecz, ja tak zawsze robię

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicka
gruba to może nie ale- ma racje. lepiej w folii jesli rekawa brak :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość p[ p56 56 7
a ja piekę bez niczego.Położ na duża blache do pieczenia czy cos w tym rodzaju, posmaruj tłuszczem, obsyp ziołami i do nagrzanego piekarnika (karkówka powinna sie oczuwiscie wcześniej marynwac).w trakcie pieczenia polewaj tłuszczem, który sie z niej wydostaje, wytapia.Przyjmuje sie ze karkówe piecze sie podójnie do wagi.Np. Jesli waży 1 kg, to pieczesz 2 godziny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zxetka
Dzieki sliczne;) marynowala sie przez 5 godzin wiec mysle ze przez pieczenie jej nie spartole... A co do foli aluminiowej to tez nie mam, dlatego pytalam czy da sie w takim papierze do pieczenia :) ale nic, dziekuje raz jeszcze:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gigi gigi
piecz bez niczego - z foliowego rękawa cz z folii wychodzi jak ugotowana

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×