Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanaPrimadonna

Moj wlasny brat mnie obiadal

Polecane posty

Gość ZalamanaPrimadonna

Witam Zostawilam bratu moje mieszkanie na tydzien do jego dyspozycji poniewaz wyjechalam w delegacje. Mial mi podlewac kwiatki, odbierac poczte i sprzatac. Gdy przyjechalam okazalo sie ze byl na tyle beszczelny ze wyjadl mi wszystko z lodowki. BYla Pusta ! Gdy wyjezdzalam bylo sporo produktow : mleko, sery, warzywa. Wszystko zjadl. Powiedzialam mu zeby mi to odkupil i zrodzila sie niezla awantura. Przez niego poklucilam sie tez z rodzicami. Glupia sytuacja.

Gość ona to on
straszne

A może po prostu terminy ważności minęły i wyrzucił do kosza? Albo nie chciał, by tam właśnie trafiły po Twoim powrocie i dlatego zjadł? W końcu takie produkty jak mleko, sery, warzywa nie mają długich terminów, a Ciebie nie było tydzień... No chyba, że pijesz łaciate, z rocznym terminem.

Gość wez przestan
zal ci tych paru zlotyych na to jedzenie ktore zjadl brat. ja bym sie wstydzila nawet kolezance w takiej sytuacji wypomniec ze cos zjadla z mojej lodowki a co dobiero bratu

Gość Norwegia Norwegia
na miejscu twojego brata powiedzialabym zebys sobie swoje kwiatki w dupe wsadzila nastepnym razem. masakra, zalowac wlasnemu bratu mleka i sera. a za prace czyli podlewanie ci kwiatkow zaplacilas czy tak gratis? przez wzglad ze jest twoim bratem?

Gość ZalamanaPrimadonna
hehe to byla prowokacja. Spodziewalam sie ze na mnie wjedziecie ale polkenliscie haczyk :p Jasne ze bym sie wstydzila, Zreszta nawet dobrze jak by zjadl bo by sie zmarnowalo