Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroni bella

Doradźcie mi w 2-och kwestiach prosze. Licze na wasze opinie...

Polecane posty

Gość makaroni bella

1. czy mezczyzna ktory kocha, jest oddany i w kwestiach uczuciowych jest super, moze zupelnie stracic erotyczne zainteresowanie kobieta, bo ta jest w ciazy? czy prawidziwe kochajacy maz nie oddziela takich spraw? dodam, ze nie przytylam duzo, mieszcze sie w "tabeli" a przed ciaza rzekomo moja waga mu odpowiadala, wiec nie wiem czy klamal czy o co chodzi... czuje sie mocno zdezorientowana, odrzucona, niedoceniona, po prostu brzydka, gruba, okropna... 2. jak sobie radzic z matką, ktora faworyzuje brata? brat to wieczny narzeczony swojej laski. jego nic nie obowiazuje, a wszystko czego potrzebuje ma. matka zawsze go broni, zawsze mu pomoze bez zajakniecia. a ja zawsze zbieram ciegi mimo ze tez juz jestem dorosla, dawno po 20-tce. jak otworzyc jej oczy? da sie w ogole?

Gość obawiam sie, ze zonaci
faceci z dziecmi nie siedza teraz na kafe...

Gość hug man
nie wiem

Gość a byl przy porodzie
? chyba musisz sprobowac z nim szczerze porozmawiac

Gość a byl przy porodzie
jeszcze jest ciaza, a moze boi sie uszkodzic dziecko - podobno niektorzy tak maja? a macie seks oralny czy w ogole zero?

Gość e..e..tego
ad.1 Chyba nie. Bo miłosć mężczyzny jest z gruntu erotyczna. Dlaczego czujesz się odrzucona? Nie sypiacie ze sobą? Może boi się o dziecko? ad2. Za co zbierasz cięgi np.?

Gość Lakalaka
1- mysle, ze tak. Milosc to milosc a seks z ciezarna malo podniecajacy, poza tym boi sie o dzidziusia...faceci tak maja 2- synus mamusi, mamy wola synusiow i nic nie poradzisz....zalatwiaj wszystko z tata:)