Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wzięło...

co lubicie jesć w McDonalda?

Polecane posty

Gość ale mnie wzięło...

i jak często tam bywacie?

Gość to co było tam od początku
czyli Big Maca

Gość opoollllllllllllllllllllll
nic bo mamy wiecej lat niż 15:) jest tyle cudownych smaków, dań możliwości w kuchni takie g...o jak to jadać? świadomie?? nie!

Gość hula wiatr na wrzosach
z reguły nie jadam takiego żarcia, ale czasami wpadam do maka na McWrapa z grilowanym kurczakiem. W czasie studiów czasami wpadałam na śniadanie - tortillę z wołowina i pieczarkami i kawę:P I w zasadzie jeśli mam się truć fastfoodami to wolę się "truć" w maku, bo po ich żarciu jeszcze nigdy się nie rozchorowałam (sieciówki jednak muszą dbać o pewien standard) niż w budce z kebabem, gdzie żarcie to jak gra w rosyjską ruletkę;/

Gość fdghj
kurczakburger, ale nie jadam tam czesto

Gość msmsvb
McWrap chrupiący kurczak, pikantny kurczakburger i frytki

Gość lubie to ....
jak awaryjnie mam cos gdzies w biegu chrupnac, to tez wole maca niz inne smieciojadnie ;) lubie cokolwiek jest z grillowanym kurczakiem, bo to prawie jak normalne mieso ;) czasem trafia sie smaczne swiezutkie frytki. z napojow to nic a nic. ciastko z jabkiem jest dosc przyjemne z kawa. lody ohydne sztuczne i szejki. po odrzuceniu tych strsznych bulek w sumie wszystko jest zjadliwe, jak dla mnie. awaryjnie ocyzwiscie, nie zeby traktowac to jako normalne jezdenie ;) te nowsze, lepsze burgery sa faktycznie lepsze od zwyklych. coby im tylko dali jakies buly normalniejsze, lub chocby i zwykly chleb, ale nie te slodkie waciochy :o

ja właściwie lubiłem jeść prawie wszystko, ale nie jest to zbyt zdrowe jedzenie i przez ostatnie kilka lat kupiłem tam najwyżej jakiś napój.

Gość Filloalaa
Ja uwielbiam kurczaki z KFC. Nigdy po nich mi nic nie było A Mac Donald zdecydowanie odrazam, zwłaszcza z cheesburgery Ostatnio się połamiłam na 2 cheesburgery z takiej ulotki promocyjnej 2 były za 5 zł. Już przy jedzeniu wydały mi się dziwne zwłaszcza ser żółty, nie smakował w ogóle jak żółty ser. Bułka taka sucha była. Ale zjadłam, bo szkoda 5 zł. Przez 2 dni miałam rozwolnienie. Bolał mnie brzuch na dole tak w poprzek, takie silne skurcze powiedzmy co pół godziny trwająca ok minuty. Rozwolnienie miałam co chwilę, w ten dzień co je zjadłam i na drugi dzień. A ja nigdy nie mam takich kłopotów, mogę zjeść śmiatanę, ziemniaki, ogórki kiszone, przeterminowane jogurty i nic mi nigdy nie jest. Do tej pory chodziłam tam nieraz po kurczakbugery i lody , ale po ostatniej akcji tam na pewno nie pójdę. Jakby to był jakiś ważny dzień a ja bym miała bóle i biegunkę :O Zostało KFC, tam mi strasznie smakują te kubełki , są pyszne, świeże chyba i brzuch mnie po tym nie boli.

Gość nie róbcie obciachu ludzie
a ja wieśmaka:d serio i tortille tzatziki

Gość weqwewqewq
"Bułka taka sucha była. Ale zjadłam, bo szkoda 5 zł." O boże, ta polska mentalnosc... LOL

Gość mialam tak
ja lubilam shake'i ale ostatnio sie popsuly i maja smak przypalonego mleka wiec juz nie kupuje. mam blizej domu znajomy bar i maja lepsze jedzenie niz w McD.

Gość lubie to ....
"ser żółty, nie smakował w ogóle jak żółty ser" no bo przeciez to NIE jest ser, tylko wyrob seropodobny, cos jak "serek" topiniony. ale to pewnie nei od tego sera cie brzuch bolal, tylko trafilas na jakis podtruty kasek, albo zlapalas bakcyla zoladkowego.

Gość fdghj
wlasnie jem kurczakburgera mama mi przywiozla haha

Gość jjjjjdjdjdd
ja lubie bigmacka i czisburgera kiedys byla fajna propocja.. czisburger za 2zł :)

Gość msmsvb
Rudowłosa Marketta dlaczego?

ja szczerze za Mcdonaldem nie przepadam, zwyczjanie mi nie smakuje. Ale bardzo lubię jeść pizzę, ale też makarony i sałatki, więc jak mam coś zjeść w mieście to zaglądam najczęściej do Dominium, bo mają bardzo duży wybór i mogę zjeść zawsze coś na co mi przyjdzie ochota.

Gość gość
nic tam nie jem, jako dziecko kilka razy jadalam tam jaies burgery bo wszytkie dziaciaki to jadly i na studiach jakies szejki tam jadalam ale teraz jak tam wchodze ze znajomymi to nic nie kupuje, nie dobrze mi na widok tego zarcia

Gość gość
wole juz cos z budki bo przynajmniej to jest jakies mieso i świeże wazywa a frytki sa z ziemniakow a nie masy skrobiowej

Gość gość
frytki jeżeli chodzi o burgery, zdecydowanie wolę Burger Kinga, ale pozwalam sobie na to maksimu 2 x w miesiącu bo to jednak bomba kaloryczna o niemal zerowych wartościach odżywczych

Gość gość
haha jak można JEŚĆ szejki???

tu macie mechanicznie oddzielone mięso, z którego robi się pyszne nuggetsy, a które potem smaży się w głębokim, dwudniowym tłuszczu :D http : //www.vegsource.com/news/2010/10/this-is-what-chicken-mcnuggets-looks-like----seriously.html (spacje koło : ) kto mówi o jedzeniu akurat szejków?

Gość gość
Też nie przepadam za McD, często za to jem w zwykłych budkach z kebabem tam masz surówki, normlne mięso i sie najesz do syta, nigdy mi sie nic nie stało po takim jedzeniu. Znam dwie budki gdzie robią pyszne kebaby, kubeczki, szarme :D aż zgłodniałam... a w McD. zjem coś ale naprawde bardzo rzadko, raz na rok jak jestem głodna i przejeżdzam. Nie smakuje mi tam jedzenie jakbym miałam wybrać budke a Mcd. to oczywiście co bym wybrała, najgorsze według mnie mają tortille suche to i bezsmakowe jak papier, burgery mają małe ale zjadliwe nawet, ale szejki porażka gorsze niż były kiedyś :o

Gość gość
daleko mam do najbliższego McM... ale jak już to tylko frytki, szejk (uwielbiam!) i ew. McChicken :P

cappuccino i frytki.. tylko żeby tej soli tak nie walili, poza tym mrożone o wiele lepsze więc po co. jak byłam dzieckiem jadłam takie kawałki kurczaka w panierce, frytki, żadnych tak burgerów. i jadłam dla zabawek :classic_cool: no i kiedyś piłam szejki

Gość allday
ja nie przepadam, za takim jedzeniem, owszem czasem mi się zdarzy, ale jednak jak mam ochotę na jedzenie z jakiejś sieci, to wybieram Dominium. Po pierwsze bardzo dobra pizza, po drugie można też u nich zjeść bardzo dobre sałatki.

Gość gość
wszystko :D