Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wzięło...

co lubicie jesć w McDonalda?

Polecane posty

Gość gość
gówien nie jadam ale jeśli juz bym musiala coś wybrać to tylko salatke.

Gość gość
mc flurry z lionem :p

Gość gość
wolę kfc

Gość gość
kawa latte

Gość gość
Nie lubimy, nie jemy. Ale korzystaliśmy często z ich parkingów i klozetów w podróży jak jeszcze dziecie zainteresowane było zjeżdżalniami i huśtawkami.

Gość gość
Za 'Mekiem' nie przepadam, ale unwielbiam KFC & Burger King.

Gość gość
09:25 typowy polaczek na wakacjach, jak nie korzystasz to po chooj tam na krzywy ryj zajeżdżasz? aby się odlać i żeby twoje bachory mogły na zjeżdżalni pojeździć? typowa niedzielna rodzinka na wakacjach - dla takich ludzi są krzaki a nie kible w barach :/

Nic. Nie mam zamiaru płacić firmie, która nie szanuje naszego środowiska, zwierząt i swoich pracowników. Wystarczy chodź troche zainteresowac się tematem zeby odkryć jak paskudnie sobie poczyniają. A jedzenie maja beznadziejne i niezdrowe. Kiedyś piłam tam szejki ale z tego też zrezygnowałam, teraz omijam szerokim łukiem! :P ____________ http://obon.pl/

Gość wiśnióweczka
A ja czasami zajeżdżam do McDonalda ;-) Jak jedziemy na wakacje czy dłuższy weekend to właśnie podróżujemy od McD do McD. Średnio 2-3 odwiedzamy po drodze, w każdym coś jemy/pijemy choćby kawę. Jak córka była młodsza to dzięki temu lubiła podróżować - na co dzień rzadko tam jemy, raczej okazjonalnie na prośbę dziecka w formie "nagrody". Dzieci najchętniej jedzą lody i frytki kręcone/nie wiem czy aktualnie są/, czasami kurczaczki. Ja przeważnie tylko piję ;-) Czasami jakaś kanapka/tortilla. Nie mam swoich ulubionych. Kfc nie lubię, mój mąż za to jest fanem skrzydełek z kfc.

Gość gość
w podróży zawsze ewentualnie sprawdzona karczma- wole zjeść tortille w MD, fryty i popić to kawą z mlekiem i o dziwo nie zesrać się po drodze - niż np. zjeść pierogi na lotosie :D szejki teraz maja dobre z kawa mniam mniam

Gość Claudoo
uwielbiam Big Maca, ale dopiero jak już zrobi się zimny :D Wieśka bez cebuli i sałatkę z kurczakiem z sosem vinegret :)

Gość gość
nic tam nie jem, oprócz lodów, mają pyszne

Gość Emilka233333
zawsze cheeseburger ( to od dziecka :P) , chicken mcnuggets z sosem słodko -kwaśnym i colę. czasem shaka i mcwrap ale jem rzadko , raz na kilka miesięcy średnio i przeważnie w podróży

Gość Emilka233333
a co do KFC to nie lubię tam jeść :O jedzenie bez smaku , jedyny jego smak to to ,że jest ostre jak diabli i wszystko na kurczaku czyli dosć monotonnie..

Gość wiśnióweczka
nie piłam jeszcze szejka z kawą, muszę pamiętać przy kolejnej wizycie ;-) Też uważam, że na drogę to super opcja.