Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika29:)

seks analny- ból?

Polecane posty

Gość Weronika29:)

czesc, mój mąż namawia mnie na seks analny, ale wstydzę się bardzo, że np. popuszczę.. zczerze powiedziawszy to nawet nie wiem jak sie przygotować do zbliżenie.. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co powinnam zrobić przed takim seksem?

Gość jjhgfd
To na co w 100% musisz się przyotowac to hemoroidy i za jakiś czas wypadanie odbytu Będziesz srac 2-3 godziny bol gorszy jak poród będzie ci ciekli po nogach twój tyłek będzie wyglądał jak kalafior ze środka będą ci wypadać takie małe flaki to hemoroidy wewnętrzne niedowyleczenia to po operacji jeśli cię dopuszcza zawsze po jakimś roku wracają Nie będziesz mogła pic kawy alkoholu jeść słodyczy smażonego do końca życia warzywa i woda kilkugodzinne spacery Pomysł czy warto dla gnoja ryzykować zdrowie

Gość yukki
boli, co prawda nic nie popuściłam, ale nie spodobało mi się. Sprawdziłam - wiem, ze nie lubię. A te wszystkie nieszczęścia to chyba u bardzo aktywnych homoseksualistów :P

Gość ajkilkia
no łaz posłałam całe łóżko

Można więcej ale to już nie zdrowe. Jeśli nie czujesz się komfortowo nie zaczynaj. Ale zaufanie do partnera jest tu najważniejsze.

Gość Maczu Z Piczu
Przed seksem analnym należy: 1. Nie jeść dwa dni. 2. Przez 3 dni poprzedzające wykonywać po dwie lewatywy dziennie i wypijać 3 herbatki przeczyszaczające z senesem 3. Kupić odświeżacz powietrza BRISE i zaaplikować go w żopę 4. Powiesić sobie choinkę zapachową typu sosna na nos 5. Założyć 3 prezerwatywy 6. posmarować rowek masłem 7. Podłożyć ścierkę 8. zaaplikować środek rozluźniający zwieracza Po co to wszystko? Żebyście wiedzeili do czego D_U_P_A służy

Gość -okokoklol-
swoją drogą, jak dorosła osoba może dorosłej osobie robic lewatywę...bleeeeee

Gość gosiaczeeek
60% kobiet ma hemoroidy a nawet więcej oczywiście nikt się nie przyznaje a sex analny to najszybsza droga by mieć wlooskie orzechy wokoło dupy to dawajcie debilki dalej kurwa facetowi nic nie będzie wiec pierdolony będzie was namawiał przecież to nie jego tyłek prawda?

Gość kjhgf,
rfguuhaha jeszcze będzie debilka wyć z bólu do końca życia a ty ja jebniesz w dupe bo nie będziesz mógł patrzeć na to ze wokoło odbytu wyrosły jej główki kapusty Nie ma to jak staże z biedronki wokoło dupy:-P:P:P Lepiej zróbcie plakaty ze zdjęciami dup z hemoroidami i powiescie nad łóżkiem jako dodatkowy bodziec sexualny podniecają cię takie rzeczy co?:P:-P:P:P

Gość OLD SPICE
Walę konia tyłem

Gość maczo niech inni mi wybaczą
do tego trzeba sie przygotowac odpowiednio i nic na siłe napewno lewatywa jest wskazana. napewno po pierwszym razie nie bedzie tak kolorowo ale trzeci czwarty to odlot przynajmiej moja żona tak miala.

Gość gość
jeśli masz ochotę to próbuj zona ma orgazm 100 razy silniejszy niz przy stosunku pochwowym ale bardzo ważne nawilżenie bardzo polecamy nie czesto ale raz na jakis czas

Gość gość
Rewelacyjna kobieta!! tylko ona doprowadza mnie do takiej rozkoszy!uwielbiam Cię Madziu! http://sex-tele.pl/47398

Gość gość
Jesli chodzi o seks analny to uwazam ze bardzo duzo zalezy od partnera. Musi byc bardzo delikatny zwlaszcza przy pierwszym razie. Poza tym to jest tak specyficzny rodzaj seksu ze partnerzy musza sobie bardzo ufac. Tak sadze. Ja sprobowalam i nie zaluje. Dla mnie niesamowite przezycia i fascynacja .

Gość gość
czytam i czytam te wypowiedzi i coraz bardziej przekonuję się że w kraju w którym przyszło mi żyć / sądząc po komentarzach / przeważają prostacy, chamy, zidiociali zboczeńcy i nieuki oraz tz "dowcipnisie"- tak nas też widzą i opisują inne normalne nacje. dobrze że chamstwo i głupota nie umieją latać bo 90% moich rodaków by uleciało-no i kto by w następnych wyborach głosował na pis ???

Gość gość
W większości tych odpowiedzi to lipa które odstraszają. Wypadanie o******cy (,sex analny 10 razy dziennie po 10 latach)może i nie w każdym przypadku.Ludzie nie używają tego sexy i nie wiedzą tylko piszą głupoty nie potrzebnie i straszą ludzi bo sami tego nie przeżyli .Napiszę tyle (kto wali konia będzie miał włosy na rękach)niech się wypowiedzą bo by każdy miał włosy na dłoniach. I tyle.

Gość gość
Moja żona uwielbia delikatny seks analny czyli wkładanie tam palca oraz masowanie palcem kakaowego oczka plus rimming. Próbowaliśmy analu pełnego, ale wkładałem członka tylko do połowy. Raz włożyłem całego i się spuściłem. Żonę wtedy bolało- najgorszy był moment pulsacji członka w trakcie wytrysku.Po prostu było za słabe smarowanie. Zrezygnowaliśmy z analu pełnego i pozostaliśmy tylko przy soft analu.

Gość gość
Do analu trzeba się po prostu przygotować. Lubrykant w dużej ilości to podstawa, ale zaawansowani czasami lubią w ogóle bez lubrykantu, tylko odrobina śliny na początek. Anal wcale nie boli, jeśli się do niego przygotujesz. Wystarczy być rozluźnionym. Tego trzeba się nauczyć, na początku nie wychodzi. I stopniowo zwiększać penetrację. Najpierw całowanie, później jeden palec, dwa palce i tak dalej. Członek wchodzi bez problemu i to w całości. Nie dajcie sobie wmówić, że to coś złego. Tak twierdzą smutni sfrustrowani ludzie, którym nie wychodzi w seksie i chcą go obrzydzić innym.