Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ululinka

Jestem w ciąży piersi urosły mi bardzo nie mam już do nich siły ;(

Polecane posty

Gość Ululinka

Mam okropny problem. Jestem w 30 tygodniu ciąży. Zawsze byłam bardzo szczupła ważyłam 50 kg. Nosiłam staniki w rozmiarze 70C. A teraz niby przytyłam 8 kg, ale biust urósł mi na rozmiar 80E ;(. Boli mnie kręgosłup i to bynajmniej nie z powodu brzucha, a ogromnych balonów... Co ja mam z nimi zrobić?? Mam ochotę je wyciąć///

Gość fasia
Zarzuć na plecy:) A tak poważnie, to nic nie zrobisz, będzie tylko gorzej pod koniec ciąży i na początku karmienia.

Gość princessaofpersia
kup dobry stanik i przestan marudzic i cos mi sie nie wydaje mozliwe zebys z 70 pod biustem przeszla na 80-chyba musialabys przytyc z 15-20 kilo kup stanik z mniejszym obwodem i nawet wieksza miseczka a zobaczysz roznice w komforcie noszenia

Gość klaudia.1985
75 D wylewa mi się biust po prostu bokami ;/.

Gość a moje jakie byly
Też jestem w 30 tyg ciąży, .i mi wcale nie urosły. No może minimalnie. I nie wiem czemu tak... Nie wiem czy mam się martwić??

Gość klaudia.1985
..

Gość princessaofpersia
ale skad wytrzasnelas 75d? spróbuj 75F, 75G...na d i e swiat biustonoszy sie nie konczy:O kurcze, juz myslalam ze wiekszosc dziewczyn slyszala o brafittingu...

Gość klaudia.1985
a ja nie wiem, czemu aż tak urosły... a masz już siarę? bo ze mnie leci jak nie wiem ;/

Gość princessaofpersia
Autorko napisz ile masz pod biustem-zmierz scisle i ile w biuscie

Gość klaudia.1985
nie miałam okazji być w większym mieście, a u mnie same bazarkowe staniki... poszukam może w Rzeszowie jakiegoś salonu..

Gość princessaofpersia
nie kupuj bazarowych stanikow!! bedziesz plakac po ciazy jak bedziesz miala zwisy po kolana tylko dobrze dobrany stanik moze uchronic biust przed nadmiernym rozciagnieciem skory, rozstepami... napisz te wymiary to ci pomoge wybrac cos

Gość klaudia.1985
pod biustem mam 77cm a w biuście 93 cm.

Gość princessaofpersia
no to wychodzi 75E ale takie prawdziwe E bo te z bazaru to maja tyle wspolnego z dobrymi rozmiarami miseczek ze szkoda gadac :O szukaj mniejszego obwodu, wiekszej miski mozesz zaryzykowac na allegro jak znajdziesz aukcje z dobrze pomierzonymi miseczkami

Gość klaudia.1985
dzięki za pomoc :) poszperam na allegro i w sklepach internetowym..

Gość princessaofpersia
🖐️

Gość lalalaj..
77 to napewno nie 75! odejmuje się 5 cm i zaokrągla w dół czyli 70 pod biustem

Gość Biedulkaa
Nie łam sie -miałam tak samo ,a najgorzej było po porodzie jak mi ce balony podczas kąpiele "lezały" na brzuchu fuu.... teraz jestem rok po porodzie a piersi mam w rozmiarze jak przed ciążą (no moze jedna piers wieksza troszke,bo wiecej nią karmiłam ) ale RADOSC ogromna :D

Gość lalalaj..
więc moim zdaniem 70 F

Gość lalalaj..
przy tak duzym i rosnacym biuscie jego ciężar musi się trzymać na obwodzie a nie na ramiączkach i obwod musi być ścisly. Sama mam 70 E bez ciąży

Gość klaudia.1985
dziewczyny nie ma innego wyjścia muszę wsiąść w auto i jechać do Rzeszowa, bo u mnie same targowe staniki i rozmiary z kosmosu.. dziękuję Wam za podpowiedzi.

Gość zonaKraka
Ja przymierzałam staniki w dobrych sklepach, a potem ten sam model kupowałam przez internet, bo różnice w cenie były duże. Pod koniec ciąży i na początku karmienia miałam rozmiar 75 G i uwierz mi że dobry stanik naprawdę odciąży plecy. U mnie w rodzinie dziewczyny mają wielkie biusty, ale w dobrych stanikach nie skarżą się na ból pleców. Ale co do rozstępów... hm, stanik pomoże o tyle że nie zwisają, ale jednak rozstępy są od tego że skóra się rozciąga, a rozciąga się bo rośnie- i stanik tu cudów nie zdziała...

Gość przed ciaza mialam 70E
A teraz jestem w 38tc I mam poki co 70g/gg. W pewnym momencie kupilam sobie takie przedluzki do haftek, zeby lekko zwezyc obwod stanika, ale juz mi brzuch opadl I znow mieszcze sie w stanik 70. Tak jak pisaly inne dziewczyny, stanik musi sie scisle w obwodzie trzymac, a nie wisiec na ramiaczkach - poczujesz duza ulge. Ja zainwestowalam w 2 karmniki bez fiszbin po 180zl kazdy, ale nie ma absolutnie zadnego porownania w komforcie noszenia z takim np. Canpolem za 30 czy 40zl. Mam te dwa, nosze I piore na zmiane I piersi mi tak nie dokuczaja. Co wiecej te drogie staniki sa naprawde ladne - jeden mam z czarnej koronki, a od wewnatrz jest podszyty mila cielista bawelna, a drugi mam bialy w nadrukowany kwiecisty wzorek.

Gość przed ciaza mialam 70E
Oczywiscie przedluzki po to, ze rozszerzyc obwod, a nie zwezic :)

Autorko postu mam podobne wymiary do ciebie, w biuście mam 94, pod biustem jakieś 75 no i na co dzień noszę rozmiar 70F a i tak czasami na miska jest za mała w zależności od dnia cyklu, mam też kilka biustonoszy 70g i też są ok:), też kiedyś kupowałam Bazarowe 75D ale dla mnie to totalna masakra, teraz dopiero widze różnice w biuście, a jak będe w ciaży to też pewnie jeszcze urośnie, aż się boje :)

Gość zxcvb123456
ja karmie piersią i mam 75 G :) i jakoś żyje :)