Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin.........'

jak stac sie lepszym człowiekiem

Polecane posty

Gość marcin.........'

..

posyp się proszkiem do pieczenia, wypowiedz słowa zaklęcia a potem podejdź do ściany i pierdolnij dwa razy głową

Gość marcin.........'
powaznie pytam

Gość pracuj nad sobą
1. ucz się żeby być lepszym w zawodzie który wykonujesz 2. bądź uprzejmy dla innych, pomagaj w miarę swoich możliwości 3. jak ci bedzie mało to ożeń sie z najwiekszą brzydulą, nigdy jej nie zdradzaj i wspieraj, albo choć pomagaj 3x w tygodniu w hospocjum , mile widziane też datki na rzecz bezdomnych i wspomaganie organizacji charytatwynych

Gość a ja powiem Tobie tak
a) zaufaj innym b) uwierz w siebie c) pracuj nad soba d) unikaj tego z czym czujesz sie zle e) poznaj kogos wartosciowego f) zintegruj sie w spolecznstwie zacznij nowa szkole g) nie zyj tylko praca h) nie nienawidz kazdego za to ze sie krzywo spojzral i) naucz sie kochac

Gość ale czy ty sumienia nie masz
i nie rób nadziei kobietom, z którymi nie chcesz być bo często pod płaszczykiem uprzejmości i niby wilekiej miłosci do swiata i ludzi tacy jak ty rozkochują kobiety żeby podwyższyć swoje ego, a potem jak taka się zakocha mówicie,z ę pzreciez wy niczego nie chcieliscie, ze jesteście po prostu świętymi i wszystkich kochacie tak samo żenada to jest no i nie plotkuj w pracy i nie oszukuj

Gość nioonia88888
czytaj Biblię i stosuj sie do niej

Gość sdmndsmnfff
i co człowieczku juz po temacie juz stałes się lepszy zapamiętaj sobie, ze jako facet nigdy dobry nie będziesz, bo nawet jeśli będziesz miał kobiete to i tak ją bedziesz zdradzał czy chociażby myślał o innych i żałował,ze nie wyszło ci z ex... wszyscy jesteście tacy sami jakby kuźwa was na taśmie robili bab was nie chce, wyrzuca ze swojego życia a wy jak te muchy lepicie się emocjonalnie do nich i wzdychacie do nich mając obecne kobiety w dupie dlatego zasługujecie na samotność

Gość sdmndsmnfff
nie dobre, tylko prawdziwe jeszcze chyba życia nie poznałaś a autor ewidentnie z marsa

Gość sdmndsmnfff
zresztą zobaczcie jak on sie zachowuje zakłada temat, zacheca do rozmowy a sam jest rozmowny jak cholera to jest właśnie ten szacunek w wydaniu faceta i on chce być dobrym człowiekiem a nawet nie umie być kulturalnym po prostu z marsa

Gość sdmndsmnfff
i co marcinek nie masz już nic do dodania poza tymi dwiema kropkami

Gość Coś za Coś.
Kobieta rzecz nabyta, a od przybytku głowa nie boli. Ty musisz twierdzić inaczej niż ja:-)

Gość jeśli nie jesteś
i nie rozumiesz co to znaczy to się pochlastaj.

Gość oto moje niektóre rady
kupuj jajka z wolnego chowu nie bądź wścibski rozgłaszaj prawdę traktuj źle ludzi złych (w miarę możliwości) stawaj w obronie dobrych i skrzywdzonych zostań wegetarianinem nie obgaduj, nie szkodź innym przygarnij psa ze schroniska itp dokarmiaj bezdomne zwierzaki

aha, ćwicz empatię...

akceptuj ludzi nieśmiałych takimi jakimi są- oni też mają uczucia i pragną akceptacji... reaguj na krzywdę dzieci i zwierząt

Gość Coś za Coś.
A z czym to ugryźć? Jak się ćwiczy tę empatię?

Jak się ćwiczy tę empatię? Są chyba książki na ten temat, quizy sprawdzające poziom empatii...