Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flare

Jak przestać myśleć o znajomym...?

Polecane posty

Z którym łączy mnie w sumie niewielka więź... Znamy się niedługo, dobrze mi się z nim rozmawia, ale jesteśmy tylko znajomymi. Ostatnio była taka sytuacja, że wylądowaliśmy razem w łóżku. Strasznie mam ochotę to powtórzyć, mam wielką ochotę się z nim chociażby tylko spotkać i porozmawiać. Nic więcej nas nie łączy, a ja sobie nie chcę robić niepotrzebnych nadziei. Miałam nawet sporo zbliżeń z facetami, ale nigdy nie byłam w żadnym związku. Nie wiem... może po prostu potrzebuję bliskości drugiej osoby, ale aż mnie nosi. Sama się do niego nie odezwę, bo nie jesteśmy w tak bliskich relacjach, poza tym nie mam za bardzo jak. Cały czas, dzień w dzień spotykając się z moją koleżanką (bo to przez nią go poznałam), mam nadzieję, że i on się pojawi. Nawet nie potrafię się wyluzować, bo cały czas jestem spięta i myślę tylko o jednym... nigdy tak nie miałam i przeraża mnie to szczerze mówiąc. Podsumowując, mam ochotę się z nim przespać i nie mogę przestać o tym myśleć. Jak odciągnąć te myśli od siebie? Chciałabym się wyluzować, nie brać tego tak na poważnie, ale nie potrafię... ;)

Gość dziasiaj mamy święto :)
przepraszam dobrze zrozumiałam-nie jesteś z nim w tak bliskich relacjach aby się ODEZWAĆ ale do łóżka poszliście ? nie ogarniam

Nie jesteśmy w bliskich relacjach i się nie przespaliśmy :) Wylądowaliśmy razem w łóżku, ale nie uprawialiśmy seksu i tyle. Miałam na myśli to, że mam z nim raczej mały kontakt. Tylko przez koleżankę.

Poza tym kto twierdzi, że się nie odezwał? Rozmawialiśmy raz, całkiem miło nam się rozmawiało. Rozmowa schodziła wiadomo w jakim kierunku... w kierunku powtórki :)

Gość poiuytrsdfg
chce Cie najwidoczniej przeleciec

poiuytrsdfg: i wzajemnie. Tu chodzi o mnie, a nie o niego ;)

Gość poiuytrsdfg
egoistka

Czemu uważasz, że jestem egoistką? Nie jestem. W tym co napisałam w pierwszym poście chodziło o moje uczucia akurat. A to, że szukam porady w sprawie moich uczuć, to nie znaczy, że jestem egoistką. Wypraszam sobie.