Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka osoba - fajna czy nie?

Pytanie do wszystkich : czy taka osoba by was zainteresowała?

Polecane posty

jako dziewczyna/koleżnka/ osoba do poznania? - wolna - ładna - bogata - specyficzna: malomowna, inteligentna, wesola, pomocna, wspierajaca, nie oceniajaca was nigdy, wyluzowana, delikatna, wrazliwa - kulturalna kochajaca sztuke a jednak przy tym bez manier, taka zupelne samowolka, nie umie sie zachowac ale dostaje zaproszena na wernisaze - artystka, ma swoje wystawy - znajaca wiele jezykow obcych w tym hebrajski - majaca swiatowych znajomych - zyjaca w przyjazni ze swoimi exami i ich dziewczynami -hodujaca w domu ponad 7 gatunkow zwierzat (w tym zero psow, kotow i chomikow) glownie egzotyczne zwierzeta

Gość Weronika Rosatti
Sama jestem kobietą tego typu... Mężczyzn młodszych takie przerażają, starszych fascynują...

To wszystko co wymieniłaś jest nie istotne, jeżeli nie będzie od początku tej chemii i tyle w temacie.

tu nie chodzi o chemię. Chodzi o coś innego - dla niektórych bardziej się liczą sprawy typu " co lubisz robić w wolnym czasie/ gdzie pracujesz/ ile zarabiasz/" jak nie zarabiasz to pytaja z czego żyjesz... pytania o to z kim sie mieszka. Ludzie pytają o takie głupoty praktyczne, wnętrze nie ma znaczenia. Wygląd w zasadzie też. Zaraz wyjaśnię. Dodam jeszcze, że jest to osoba o poglądach skrajnych,przy całej swej wolności i frywolności, jest osoba pobożną. Nieprzypisaną do żadnej religii, ale pobożną osobą.

Gość nigdy w zyciu :o
po co mi tyle zwierząt i to jeszcze egzotycznych? uciekałbym w podskokach.

Weronika Rosatii - ja mam roznie, starszych fascynuję, ale raczej im chodzi o moje ciało, ja się nimi nie interesuję w sposób taki jak kobieta - mężczyzna. Raczej uczennica - mentor. Jestem osobą bezkompromisową, "jeśli coś Ci we mnie nie pasuje - idz nie bede za Tobą biegla". Moze to brak walki o innych zniecheca ich do mnie? Wiedzą,że nie jest ze mną łatwo? Co do chemii...Chemia to początek. Jak początek lotu...wystartowało wiele samolotów, ścigały się, a po drodze porozbijały wszystkie. I jeszcze sterowiec, który krąży ale blisko nie podleci - mój były. Sto rozstań i powrotów. A kolezanki? Introwertyczki, ekstrawertyczki, dziwki i dziewice,jednak wszystkie inteligentne. Nie mam jednej koleżanki która byłaby blondynką. Czemu tak jest? Marzy mi się krótki intensywny związek, w długich się męczę. Jednak nikt na to nie pójdzie.Nawet ja.

Jak nadawałybyśmy na podobnych falach to jasne, że tak :)

Gość hehaczz
Tak, ruchałbym. :)

Gość hahisdkdk
jedno z drugim się wyklucza z tego co napisane jak osoba kulturalna jest bez manier- pomysl ....

Gość stefan w sandałach
fajna🖐️

Gość do wpisu wyzej
Chyba czegoś nie zrozumiales...

kulturalna w sensie, zna wiele słów, zwrotów, ale nie zachowuje sie jak wiekszosc ludzi, ma problem z jedzeniem sztućcami a najwieksze problemy z otoczeniem ma ...wsrod Polakow, ktorzy traktuja jak dziwadło, w zadnym innym kraju nie bylo tak! kazdy patrzy by byc jak wszyscy, a ja odstaje i kazdy sie boi,że jakbym byla jego dziewczyną to nie umialabym sie zachowac w towarzystwie. gdzie w innych krajach nikt mi by nie zwrocil uwagi,ze je sie inną reką (lyzke w prawej czy noz w lewej?) ale czy kogoś tym ranię? stefan, milo 🖐️