Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzymająca sztolec

Wstydzę się korzystać z WC jak ktoś jest u mnie w domu.

Polecane posty

Gość heloiza999
ja mniej sie rzygac wstydze przy innych niz srac czy chocby sikac, siusianie ma odglos i kupe też plum

Gość trzymająca zyczę ci żebys
dostała sraki takiej że 5 dni z kibla nie bedziesz wychodzić to moze przestaniesz tak żenujące tematy zakładać.

Gość Znam ten problem
I tez mnie krepuje , ale nie trzymam dniami , tylko ide do lazienki i podczas zalatwiania sie puszczam mocno wode , tak zeby byl szum wody slychac , a nie mnie na kiblu . Jak sie zalatwiam , szybko spuszczam wode , zeby te gowno nie zdazylo zasmrodzic pomieszczenia , po spuszczeniu wody , spluczka napelniajac sie tez mnie zaglusza. I tak sobie kombinuje.

Gość abaryba
jeśli cie plum stresuje rzuć najpierw kawałek papieru. ale na smród nie poradzisz zawsze kolejny użytkownik wyczuje co tam robiłaś

Gość Znam ten problem
Mowi sie tyle o chorobach , takie zatrzymywanie stolca jest niezdrowe , moze spowodowac raka jelita . Musisz , zmienic swoje zwyczaje Trzymająca sztolec , bo mozesz sobie bardzo zaszkodzic. A wtedy dopiero bedzie wstyd , jak ci beda robic kolonoskopie !!!!

Gość Znam ten problem
Trzymająca sztolec , poczytaj moje rady , moze tak przezwyciezysz ten wsty. Lazienka jest tez po to zeby umyc rece , poprawic makijaz , czy fryzure.

Gość Kornelka40
ja jak wiem ze beda pierdy a jest ktos na chacie to zanim pujde do sracza ustawiam glosno muzyke w pokoju albo tv i jest ok.

Gość Marchewa27
Nie sraj a będziesz miała raka. Wysrać trzeba się szybko a nie trzymać bo się toksyny wydzielają.

Problem tkwi jednak w tym, ze jak już chce mi się i już nawet odważę się pójść do WC jak ktoś jest w domu, to mnie blokuje i na sedesie ochota na "dwójkę" już momentalnie przechodzi

Gość kupkająca wszędzie
ja jestem dziewczyną i jakoś nie mam takiego problemu. ide zrobie co powinnam i wychodze. ale mi to zajmuje czasem krócej niż sikanie i nie zdąży śmierdnąć w łazience więc w sumie mam szczęście :):):D:D

Gość Znam ten problem
To robi stres, musisz poczuc sie bezpieczniej . I dac sobie troche czasu , czyli powiedziec ide sie myc (wieczorem , albo rano) . I wtedy puszczasz wode do wanny , i probujesz sie rozluznic i skoncentrowc na zalatwianiu , nie stresujac sie i nie poganiajac. Z czasem jak ci sie uda zalatwic , to pomalu ta blokada bedzie miajac. Pozbadz sie jej , pomysl sobie , ze jestes wazniejsza od tego , co sobie ktos o Tobie pomysli. Ty i twoje potrzeby sa wazniejsze , niz co ktos o tobie pomysli, a jak cie beda akceptowac , to twoje potrzeby fizjologiczne tez !! Przestan sie stresowac , co ktos pomysli. Wiem , ze to nie proste , ale pracuj nad tym , i nie krzywdz sama siebie .

Gość doradczyni w robieniu klocków
Trzymasz jeszcze kloca? Najpeiej puść wodę w łazience, podgłośnij muzykę i wal klocka wtedy. Na pewno masz walisz pierdy jak wychodzi klocek ale nie martw się, przyłóż do dziury papier i wtedy nie będzie takie głośne. A teraz już lec i wal ta kapę bo nie wyrobisz dziewczyno!

Gość gość
Ja szybko rozwiązałam ten problem.Po prostu jak teście i mąż są w domu ja wchodze do szafy i sram do mokrej gazety,bo taka mokra nie szeleści a potem wychodzie i odchody wkładam do torebki i wychodzę ,,niby na spacerek''.Szafa jest wielka i rozsuwana i bez problemu można w niej sie wysrać.Kibel mamy za tym pokojem,ale ja sie wstydze i mam blokade a jak sram w szafie to nie mam blokady,bo oni nie wiedzą gdzie sie schowałam.Boje sie,że kiedyś mąż lub teściowa nakryją mnie z tym gównem i dopiero będzie gadanie.Jak na razie od roku to robie a szafa jest moja więc nikt sie nie kapnął.Oczywiście potem pokój wietrze.:-)

Gość gość
o jezu a ja mam kibel w domu a sram w szafie to znaczy na papier ale w szafie bo jest ogromna i wejdą tam nawet dwie osoby / wszystko przez to,że nie lubie teściów i sie ich wstydze a mój mąż to w pracy sie załatwia / boje sie,że jak teściowa kapnie sie,że sram jakby nie było w jej szafie to mnie wywali z chaty,a jest wredna :-P