Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basicB

sypiam z mężem byłej nauczycielki

Polecane posty

Gość basicB

i już nie wiem co robić. Oni nie mieszkają razem, ale nadal są małżeństwem. Ja się w nim zakochałam, ale on jest ode mnie 14 lat starszy i oczywiście o nas nikt nie wie oprócz mojej koleżanki i jego przyjaciela. Poznaliśmy się jak jeszcze byłam w szkole, miałam 19 lat. Nie miałam w planie zakochaać się w nim, po prostu do dziś dnia pamietam moment jak wymieniliśmy spojrzenia i po prostu stało sie tak że do dzić on mi z głowy wylecieć nie może. Ja już nie wiem co mam robić, nie wiem na tyle że aż żale sie na kafe :(

Gość Święta Dzikwa
SUPER! sekswizycja nie miej wyrzutow sumienia żyjesz raz jak masz wyrzuty to załatw tamtej nauczycielce kochanka

Gość olalala2
w sumie jak się ludzie kochają to nie ma się o co zamartwaić, uczucie i tak wygra

Gość basicB
moja matka jak sie dowie to zawału serca dostanie. Jak nauczycielka sie dowie to mnie zabije bo byłam jej ulubioną uczennicą, zawsze dobrze nam się gadało i gada do teraz(!) jak tu udawać że nic się nie dzieje

Gość olalala2
kochacie sie?

Gość basicB
no jasne że się kochamy. Tyle już przeszliśmy, mam nadzieje że bedzie tylko lepiej i lepiej ale i tak pozostają jakieś głupie obawy

Gość basicB
tralalala uczucie wygra, nie mam tu czego szukać

Gość pszemek cygan
zazdroszcze mu

Gość CygankaAnia
I believe I can fly, I believe I can touch the sky buhflewfhlUHFEUCBIUQW uoehgfc ueahfc aloiwhrciuhelwacaaa