Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doświadczony przez życie

siedzę na kafeterii zamiast...

Polecane posty

Zamiast zerżnąć tyłek żonie. Chyba seks już mnie nie interesuje, żona przestała mnie pociągać. Wygląda na to, że dosięgła mnie andropauza. Jednym słowem zmarnowałem najlepsze lata swojego życia na użeranie się z zimną kłodą.

Leży jak kłoda i seks przyjmuje ozięble. A facet ma być wdzięczny, że DAŁA.

Gość powazne pytanie!!!!!!!!!!!!
gdzie sie ukrywa towarzycho z kafe ero?:O

Gość wagabundah
Przecież do tego dążyli mężczyźni przez wieki - a teraz zdziwienie, ze po stuleciach seksualnego prania mózgów i poniżania kobiety te czasem jednak lezą jak kłody i się nie buntują :O Macie panowie takie kobiety jak je społeczeństwo ukształtowało ... sorry.

Gość powazne pytanie!!!!!!!!!!!!
ta nade mna dobrze gada! polac jej!

Gość ghytdghi
Dosiegnela a nie dosiegla.....jakie towarzycho z kafe? Kogo masz na mysli

Gość hgyuifdyt
Truchtem

U la la... zawsze wiedziałam, że jestem inna :O Od dzisiaj wiem, że to "inna" odnosi się do społecznego ukształtowania mojej seksualnośći....HA! Wyrwałam się skubańcom i mnie nie przekształcili :classic_cool: A tak na poważnie, to uciekam z tematu, ponieważ ... spotkałam się raczej z zimnym kłodem... Tobie współczuję Doświadczony. Ale pamiętaj, że mamy niejaki wpływ na nasz los, czasem mizerny, ale mamy ;) HOWGH!

Prawdę mówiąc straciłem ochotę na jakikolwiek seks. Jestem jak ten głupszy z komedii "Głupi i głupszy": gdyby stanął przede mną autobus pełen półnagich dziewczyn i jedna z nich spytałaby się gdzie znaleść masażystę wskazałbym drogę do najbliższego fitness-klubu. Drugi tydzień mija od czasu jak sobie ostatnio ulżyłem i wcale nie męczy mnie, by zrobić to ponownie.

Gość powazne pytanie!!!!!!!!!!!!!!!
wagabundah, oni by chcieli dziewice- jednak potrafiaca sie pieprzyc jak dziwka, mila i ulegla- acz drapiezna, spokojna i szalona, piekna i kobieca z dziewczecym wdziekiem, latwa w manipulacji ale madra i z wlasnym zdaniem, ktore bedzie sie pokrywalo z tym co oni mysla. szczupla jak modelka z bujnymi kobiecymi kraglosciami, godzaca obowiazki domowe, prace i sypalnie. slepo w nich zapatrzone, bezwolne i latwo wierne, ale stanowcze i z charakterem. zarazem:P:O

Gość wagabundah
no bo organ nieużywany zanika :P

Gość wagabundah
poważne pytanie :D :D o to to!!

powazne pytanie!!!!!!!!!!!!!!! Tobie to trzeba naprawdę polać! :D Święte słowa niestety... Doświadczony, smutne to strasznie! Czyli emocjonalny "kłód" się robisz (korzystajac z określenia Iskierki)? Myślę, że Ci przejdzie ;)

,,jakie towarzycho z kafe? Kogo masz na mysli'' wszystkich! przeciez niektorzy tu wrecz mieszkaja:P

Gość kogo no kogo
Ale kto konkretnie?

Z jednej strony żal zmarnowanych lat, bo coraz bardziej czuję, że się starzeję, z drugiej rozsądek mówi, że to dobrze, bo będzie większa szansa, że skupię się na pracy i nie zawalę żadnego ze zleceń. A mam ich w tym roku wyjątkowo dużo.

pozdrowionka:) i dobrej nocy:)

Mamy tyle "lat" na ile się czujemy, więc myślę, że na nic nie jest za późno póki krew w żyłach krąży ;) Wiem, wiem, miałam uciekać :D Już mnie nie ma!

Doświadczony...masz świadomość, że jesteś wyjątkowo skomplikowany...prawdą jest, że zbyt długo jedziesz na ręcznym. Wcale nie dziwi mnie, że tracisz ochotę. Możemy sobie właściwie ręce podać. Chętnie porozmawiałabym z Tobą, ale nie tutaj...

"Skomplikowany", to chyba w moim przypadku straszny eufemizm. Mój stan umysłu lepiej oddaje określenie "popie...ony". Nic dziwnego, że seksuolog drugi raz spuscił mnie na bambus (pierwszy raz 10 lat temu). Słodka słowianko, zaprponuj lepsze miejsce (i czas) na rozmowę.