Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwieziona1

Co dobre na zaparcia oprócz tabletek?

Polecane posty

Gość gość
Na mnie dzialaja tylko suszone sliwki. Jesli ktos nie lubi na noc zalac torebke sliwek wrzatkiem i zostawic na nkc. Rano wypic. Moja kolezanka w ten sposob prawie nie "stracila" jelita :P Pol dnia spedzila na kibelku :D

Gość gość
Porada ze "Wstydliwych chorób": załatwiać się w pozycji na narciarza. Kolana ugięte, kibelek nisko. Współczuję bardzo ludziom z takimi problemami, eh. Ja zawsze rano po kanapce i kawce mykam do wc. Czasem po 2, 3 razy.

Gość nrGG42477073
jogurt

najlepiej owsianka plus na deser z 5 jabłek, ewentualnie na szybkiego duży jogurt z ziarnami, bardzo pomaga też buraki lub sok z buraków - jest bardzo zdrowy i fenomenalnie wpływa na trawienie

Gość melanjjja
Wszystko co bogate w błonnik, dużo wody. Jak komuś owoce i warzywa nie smakują, to można kupić naturalny błonnik. Jeliton jest świetny na oczyszczenie i udrożnienie jelit.

Gość Ktoś z forum
-kefir, -sok z marchwi z sokowirówki -surowa kapusta kiszona -surowa (nie smażona) oliwa z oliwek -muslii gotowane min przez 15 min w garnku z wodą czyli zupka zbożowa (nie mylić z płatkami snbiadaniowymi) bo to są 2 różne rzeczy! -granaty -zioła oczyszczające z toksyn -sok z jabłek z sokowirówki -jajecznica -ocet