Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Borussi

Fanka Realu zachowuje się jak suka z cieczką

Polecane posty

Gość fanka Borussi

nie potrafi przegrywać 🖐️

Potrafię przegrywać, gdy Real na to zasłuży. Oglądałam wiele razy porażkę mojego klubu w Primera División i jakoś umiałam się pogodzić z faktem, że Real grał ze słabszą drużyną gorzej niż źle. Na porażkę z Borussią sobie jednak nie zasłużył. Borussia nie zasłużyła też na awans do 1/2 finału.

Gość yyyKafeKrytykant
nie zasluzyla, bo ...?

bo grała gorzej. W 1/4 finału w pierwszym meczu zremisowała z debiutantem-Malagą, a w rewanżu wygrała w doliczonym czasie. W meczu z Realem zabłysnął tylko Lewandowski, a w rewanżu Borussia prawie nie istniała. Uratowały ją tylko niewykorzystane sytuacje Realu i to, że Real za minutę późno się obudził.

Gość yyyKafeKrytykant
no popatrz, tak zle grala, a jednak przeszla dalej :D

Gość hg mj
jakby lepiej grali to by przeszli :o co za pierdodlenie

Gość droga fanko Realu Madryt
swoją drogą ciekawe jest jak wszyscy nagle zaczeli być z powodu jednej osoby przeciw Hiszpanom i być za... niemiecką drużyną (!!!). to nie podobne do Wolaków... :o

Gość offerma
Mówcie sobie co chcecie, ale czy wam się to podoba czy nie, to Bayern jest obecnie najlepszą drużyną na świecie. Barcelona była cieniem samej siebie. Aż przykro było patrzeć. Nie przypuszczałbym nigdy, że będzie nam dane oglądać niemiecki finał.

Gość offerma
"podobno" co z ciebie za fanka? liczy się bilans goli!

droga fanko Realu Madryt-Wygląda na to, że Polacy wolą Niemców. Może też uważają, ze rasa aryjska jest najlepsza. offerma-Niestety to prawda z grą Barcelony. A finał będzie niemiecki. Brrr coś okropnego :O

offerma-Wszyscy wtedy gadali, że Real nie zasłużył na awans i że United grał lepiej, to ja pytam jak się do tego ustosunkujesz. Mourinho też powiedział, że lepsza drużyna przegrała, a bilans bramek mówił wyraźnie 3-2 dla Realu. Dodam, ze gola dla Manchesteru strzelił Ramos, bo byłoby 3-1.

Gość werkaf
Hiszpanska piłka pada tak jak ich gospodarka gdzie 55% mlodych jest na bezrobociu wole niemiecka gospodarke i solidnosc ta jak pokazał Bayern

Gość offerma
bo zawsze sie ocenia grę, podania, celność, posiadanie piłki itp ale tak czy siak liczy sie ile bramek kto wbił!

taaaaa... wolą Niemców. załóż temat, napisz zdanie po niemiecku pod niemieckim nickiem to zjadą cię lepiej niż hiszpański odpowiednik :D. Ale jak trzeba powkurwiać kogoś to byliby gotowi pokochać nawet Izraelczyków. :D

werkaf-Hiszpańska gospodarka upadła przez niemiecką. Nienawidzę za to szkopów. Mam nadzieję, że Hiszpanie ich we wszystkim wyprzedzą. offerma-Tak, tylko niektórzy oceniają całą grę Realu, a nie tylko wbite piłki. I obojętnie, czy przegra, czy zremisuje, czy wygra i jak wygra-to grał gorzej. Widocznie liczy się kto gra, a nie jak.

Gość offerma
hiszpania sama sobie winna swojemu kryzysowi

droga fanko Realu Madryt-No właśnie mnie też to zastanawiało, czy od razu pokochali Niemców, czy robią mi na złość. Jeżeli to drugie, to nie wyszło mi, bo świetnie się bawiłam czytając ich wypowiedzi :D

offerma-Hiszpanie obwiniają Niemców za kryzys, podobnie jak Grecy. Słyszałam wiele opinii, że Niemcy chcą zniszczyć Europę, ale lepiej ie rozmawiajmy na temat polityki. Dodam jeszcze, że za kryzys w Hiszpanii ponosi winę m. in. Zapatero-były premier, który wolał wydać pieniądze na budowę metra w miastach, w których metro nie jest potrzebne lub odnowienie lotniska niż na coś przydatnego dla kraju.

gimbaza ma wolną majówkę, to się szwęda po forach..

Gość offerma
zła gospodarka i tyle, kiepska polityka ekonomiczna państwa ale to już...

droga fanko Realu Madryt-Tak też myślałam. Widać też, że od razu wszyscy naraz zniknęli z forum, jak zawsze, więc najprawdopodobniej to jedna osoba udająca całe stado :P offerma-Życzyłabym tylko takiego kryzysu Polakom, jaki mają Hiszpanie.

taa, ale Hiszpanie też jakoś spierdzielają ze swojego kraju. duże bezrobocie nie jest wyssane z palca, a tu ten kraj bije wszelkie rekordy. A to za sobą pociąga słabszą kondycję gospodarki. a Polska niestety jest jeszcze tak zacofana, że nawet w czasie kryzysu się rozwija.

Gość robertosss
ty fanka nie porównuj polskiej gospodarki do hiszpańskiej my dopiero od 20 lat zaczęliśmy reformować budować nasza gospodarkę a oni są już 40 lat

Gość offerma
Hiszpania jest biedniejsza od Polski

offerma, wybacz, że zapytam - masz jakieś pojęcie o gospodarce Europy?

Gość offerma
tak jest w statystykach ue poczytaj sobie

Zależy, o jaki temat chodzi. Bo ja teraz z pamięci ci napiszę - Hiszpania jest dużo bogatsza od Polski, jeżeli porównamy statystyki PKB per capita, a także PKB (PPP) per capita. Najbiedniejszym krajem starej UE jest Portugalia, ona ma nieco ponad 23 tys. $ per capita, my mamy 20 tys. $ per capita, w ciągu pięciu lat dogonimy ją. Hiszpania jest dużo dalej, ma nieco ponad 30 tys. $, oczywiście wszystko wg parytetu siły nabywczej. Oczywiście nie muszę pisac, że siła nabywcza pieniądza także jest dużo większa, niż w Polsce. Jedyna dziedzina, w której Polska jest lepsza, to wskaźnik bezrobocia - szczególnie wśród młodych - u nich to chyba jakieś 40 czy 50 proc., u nas "tylko" 25. Ale w końcu, jak wiadomo, lepiej być najgorszym z najlepszych, niż najlepszym z najgorszych... Jeśli chodzi o wskaźnik jakości życia, także stoją dużo lepiej. My jesteśmy teraz pomiędzy Węgrami a Litwą. Za nami jest także Łotwa, Rumunia i Bułgaria. To w zasadzie zamyka listę, jeżeli patrzymy tylko na UE. Nie ma co ukrywać, że Polska jest biedna, niestety, ale patrząc na inne kraje postsowieckie, my radzimy sobie wcale nie najgorzej; jesteśmy bogaci tak samo jak Słowacy, a stoimy dużo lepiej, niż Ukraińcy, Białorusini, Rosjanie, Mołdawianie, Rumuni etc. ogólnie nie jest źle, ale mogłoby już być dużo lepiej. Jak na razie z naszego obozu do Hiszpanów najbliżej mają Czesi, ALE jeszcze ich nie przegonili.