Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sritipitibum

gafa stulecia

Polecane posty

Gość sritipitibum

Musze sie zwierzyc bo dowalilam po calosci. A mialo byc tak pieknie. Cala noc sie bawilam setnie przy drumm'n'bass, wypocilam wszelkie kalorie po czym poszlam na after do znajomych. Na afterze byla wodka wiec ja wypilam na pusty zoladek jak jakas idiotka i wtedy stracilam przytomnosc. Umknelo mojej uwadze ze od jakichs dwoch tygodni bardzo czesto biegam do toalety na siusiu. To byl jeden z objawow czegos z czego nalezy sie cieszyc. Jako ze stracilam przytomnosc nie moglam wstac i isc na siusiu wiec siuśnęłam w majtki. Poza tym zostawilam tam moj telefon na ktorym nagrywalam erotyczne filmiki dla meza, ktory pracuje 1000 km stad. Nie wiem czy ktos je ogladal. Telefon odebralam. Jest mi wstyd za siebie. Juz oczywiscie wiem dlaczego czesto siusiam, jeden epizod z wodka w dwutygodniowum stadium nie byl w stanie temu zaszkodzic ( tak mowi lekarz) ale ja sie i tak wstydze za swoja glupote. I za picie wodki na glodniaka. No ale coz, dorosle zycie polega na ponoszeniu odpowiedzialnosci za wlasne wybryki a nie ucieczce przed tym.

Nie wiem dlaczego swoją głupotę nazywasz gafą stulecia, ani to gafa ani stulecie, więc wiesz .. 🖐️

Gość sritipitibum
Co racja to racja. Dziwne ze wyksztalcenie z madroscia w parze nie ida niestety.