Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etażerka_242

Czy rozmiar ma znaczenie? A i owszem...

Polecane posty

Gość ssscorpionka
ja tam nie wybrzydzam .......

Gość redberry6
"zakładasz mu na owego małego penisa silikonową nakładkę przymocowaną pasem do bioder męża i wtedy zadowoli Cię podobnie jak ty sama siebie dildem. Będzie wilk syty i owca cała. " haha! rozwaliła mnie ta rada kompletnie- nawet tutaj trudno o większą głupotę. nie jestem facetem, ale założę się, że każdy facet, który otrzyma propozycję zakładania protezy, zamiast używania swego własnego członka, który się do tego w odczuciu partnerki nie nadaje poczuje się jak wykastrowane gówno, a jego samoocena legnie w gruzach. już lepiej się rozstać. i nie ma sensu się wyzywać. prawda jest taka, że wybierając partnera trzeba zwracać uwagę na wszystko: także na rozmiar genitaliów jeżeli to jest dla nas istotne kryterium!! są kobiety, które i tak wolą seks oralny, nie przepadają za penetracją czy w ogóle seksem i wtedy wszystko jest ok. a autorka wzięła sobie chłopa z małym członkiem, mimo że to jej nie odpowiada i się nagle obudziła. trzeba było myśleć.

Gość Pablo 83
Zawsze rozmiar i kształt miał znaczenie. Pytanie tylko jak duże i w jakiej skali mieści się optymalny. Ale to kwestia indywidualna dlatego dla jednych ma większe dla innych mniejsze wręcz marginalne. Ps (nie)normalna Z każdym Twoim wpisem na jaki trafiam coraz bardziej mnie intrygujesz i ciekawisz;)

Gość hugbuhbkj
"Liczy sie fantazja dziw**i ;>" W takim razie prześpij się z wielorybem i wtedy to powiedz :D Kiedy w końcu zrozumiecie patałachy, że duży i gruby penis to nie tylko rozkosz dla ciała ale i dla oczu?

Gość małe penisy
ma znaczenie ale to nie jest aż takie istotne w miłości

Gość Zakłamana Kafeteria
hug no nie wmówisz mi że laski lecą na kutasa, u mnie w mieście laski patrzą na wygląd i kase. Mogłoby być inaczej ale nie jest brzydkie laski na necie najwięcej krzyczą o kutasach co zresztą jest obrzydliwe a pierwsze by poleciały na gogusia w mercedesie od tatusia z małym kutasem

Gość Zakłamana Kafeteria
To nie było do hug bo ona sama nie wie co pisze. Tak ogólnie

Gość moze byc maly
Ale waryjot

Gość nie mniej niz
11 nie więcej jak 16

Gość kuki123
oj ma rozmiar duże znaczenie ale ja nie muszę narzekać

Gość SILNY WŁOSZ
COŚ MI SIĘ WIERZYĆ NIE CHCE ŻE KAŻDEJ TU MA 20CM POLACY PODOBNO SĄ WYSOCY A TACY MAJĄ MAŁE, CO INNEGO HISZPANIE ETC KTÓRZY SĄ STOSUNKOWO NISCY

Gość Pablo 83
(nie)normalna Ja Cie nie bajeruję:P To nie moja natura. Ja tylko stwierdzam fakty;) Co do wina to uwierz lub nie ale ma coraz bardziej drugorzędne znaczenie