Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grhrigrh

problem z gwarancja!!! doradzcie

Polecane posty

Gość grhrigrh

Kupilam w komisie telefon samsung galaxy mini 2 siodmego listopada a ktos kupil go 2 listopada w salonie plusa i oddal do komisu. Dlatego mam dwie gwarancje jedna ta z drugiego i moja z siodmego. Problem w tym ze bateria trzymala mi caly czas 4 nawet czasem 5 dni a uzywalam naprawde sporo. Nagle bateria zaczela trzymac 1 dzien nie wiem czemu.Nawet nigdzie nie dzwonilam, mam juz tak drugi raz, przez noc poszlo nawet 30 % jak spalam. Niestety na tej gwarancji z drugiego pisze ze na baterie jest pol roku czyli dokladnie do dzisiaj a na mojej ze gwarancja nie jest objeta bateria ze wzgledu na ich naturalne zuzycie. Kurwa nie bede ladowac telefonu codziennie, to nie jest stacjonarny zebym uzywala tylko w domu. Dalam za niego 500 zlotych i po pol roku nadaje sie na gowno za przeproszeniem. Co robic? Czemu tak sie stalo????

Gość grhrigrh
no i co mam robic? doradzi ktos?

Gość grhrigrh
ponawiam pytanie

Gość Azazel Pazuzu
kupić nową baterię albo ładować codziennie. Nie wiem jakiej niby innej rady oczekujesz

Gość grhrigrh
raz mozna kupic ale nie kupowac co pol roku;/ bo moze tak byc. Chodzilo mi o gwarancje jak to wkoncu jest, ta z drugiego listopada to gwarancja producenta samsung a ta moja sprzedawcy z komisu;/

Gość grhrigrh
A czy moze byc tak ze ta bateria to wina telefonu? Na telefon mam 2 lata gwarancji wiec chyba nie musze sie martwic. Jest taka sprawa, bateria kosztuje 35 zl a oni moga mi wyslac ta baterie ale dopiero w poniedzialek i co jest bezsensem liczy sie data kiedy to dojdzie. Powiedzieli mi ze mozna sprobowac ale ze raczej odesla mi to spowrotem bo bedzie po gwarancji, za malo czasu poprostu. Tylko ciekawe czy jak kupie nowa to nie okaze sie ze to wina telefonu jednak albo za pol roku znow mi sie tak stanie. Co byscie robili? wysylali czy kupic nowa? tylko ze ona w tym komisie mi moiwla ze to nie jest orginalna tylko podrobka ale ze niby to jest to samo

Gość grhrigrh
Ale czy to moze byc cos powazniejszego np wina telefonu? Bo jakos trudno uwierzyc ze po tak krotkim czasie bateria poszla. Juz sama nie wiem co myslec, szlak mnie trafi jak to wina telefonu albo jak bede wymieniac baterie co pol roku bo to bez sensu zeby ladowac codziennie