Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mackowy M789

Moja dziewczyna jest po rozwodzie

Polecane posty

Gość Mackowy M789

spotykałem sie z nia pare razy ale bardzo mi sie podoka. Jest nie tylko prześliczna ale madra, wesola, przesympatyczna tylko na ostatnim spotkaniu powiedziala mi ze jest po rozwodzie i mowi mi zebym sobie to przemyslal czy to akceptuje bo chce byc ze mna szczera. Mowi ze meża juz nie kochala, ze sie zawiodla na nim ale bez szczegolów. Powiedzialem ze spoko ale teraz mam watpliwosci, ona ma tylko 24 lata i juz po rozwodzie? Czy jest sens zakochiwac sie w kobiecie po przejsciach? Boje sie, ale ciagle o niej myśle...

Zyce to nie jest bajka i skoro jest z tona szszera to dobrze.

Gość Mackowy M789
No dziewica nię jest ale gdzie ja znajde teraz dziewice w tym wieku to nie o to chodzi, moze ktos ma takie doswiadczenia?

Gość fghkkj
Dorosnij czlowieku!

spoko ja mam 27 i jestem dziewicą więc znalezienie cnotki w tym wieku jest możliwe, ale nie w tym rzecz...ja osobiście nie związałabym się z kimś po rozwodzie...jeśli z jedną osobą komuś nie wypaliło to małe szanse, że ułoży się z drugą osobą, jeśli nie powiedziała ci o powodach rozwodu to ja byłabym ostrożna, jest tyle wolnych dziewczyn przecież...

Gość taaaaaaaaaaaaaa
dobry material na zone, nie powtorzy bledow z 1 malzenstwa.

Gość Mackowy M789
no ale o co Ci chodzi?

Gość gigi gigi
skoro dzieci nie ma z byłym to jaka z niej "dziewczyna po przejściach"?

Gość vjgvgv
i tak ja stracisz patalachu, znajdzie sie facet z jajami ktory bedzie sie cieszyl ze wogole jest i porucha, dla niego cie rzuci a taki jak ty frajer zdechnie marnie

Gość Mackowy M789
Powiedziala ze mi to opowie tylko nie bylo jakos okazji

Gość Mackowy M789
boje sie wlasnie ze bede zalowal jak ja oleje... nie spotkalem nigdy takiego kogos, i naprawde jest ladna

Gość Mackowy M789
gigi tak cale szczescie ze nie ma dzieci bo na to na pewno bym sie nie pisal!

Gość Mackowy M789
ale moze ktos ma dziewczyne po rozwodzie?

Gość super temat
jeśli ci nie przeszkadza, że mąż ją roochał setki razy i że mu obciągała wielokrotnie to ją bierz

Gość koiuhug
a co to za różnica czy była z męzczyzną kilka lat i wzięli ślub, czy żyłaby z chłopakiem bez ślubu też przez kilka lat?

Gość Mackowy M789
ale ona nie jest łatwa, to widac.

Gość super temat
może nie jesty łatwa - nie twierdzę tego po prostu w małżeństwie (zwłąszcza na początku) odchodzi ostre roochanie na wszystkie możliwe sposoby, łącznie z analem itp nie będzie ci to przeszkadzało to nie ma sprawy

Gość koiuhug
TO MASZ PEWNOŚĆ ŻE BYŁA WIERNA JEDNEMU, A NIE SPAŁA ZKILKOMA

Gość Mackowy M789
o seks mi tak bardzo nie chodzi ja prawiczkiem nie jestem tylkotczy takie osoby emocjonalnie sa normalne, no nie wiem sam juz co o tym myslec

Gość Mackowy M789
tak to racja przynajmniej wiem ze z jednym to robila, a nie co tydzien z innym:-P i z tego co wiem to byl jej pierwszy facet...

Gość super temat
wielu rzeczy już się nauczyła - często na własnych błędach więc czasem to może być na plus

Gość Mackowy M789
a tak szczerze to mam wątpliwosci bo ona wydaje sie byc idealem a jest po rozwodzie. moze nie jest takim aniołem ...

Gość Mackowy M789
super temat jestes kobieta czy m?

Gość Mackowy M789
chcialbym wierzyc w Twoje slowa i koiohug.

Gość jajajajajarozwodka
Ja jestem po rozwodzie, zostałam oszukana, zdradzana...to nie moja wina, ze ktoś komu kiedyś bardzo ufałam, oszukiwal mnie. Teraz już od 4lat zyje w związku z innym mezczyzna, jesteśmy bardzo szczęśliwi, ciesze się bardzo ze odeszłam od tego oszusta, teraz jestem szczesliwa z człowiekiem który prawdziwie mnie kocha. To, ze ta dziewczyna jest po rozwodzie, nie oznacza wcale, ze jest złym człowiekiem.Autorze nikt tu Ci nie powie jaka osoba jest ta dziewczyna, poznaj ja i sam ocen, to, ze jest po rozwodzie nie oznacza, ze jest zla kobieta.

Gość Bvgh k j k
A ona nie ma pezypadkiem na imię Dominika?

Gość Mackowy M789
nie ma na imie Asia

Gość bgfbgf
hmm... dziwne masz dylematy, może tak sam jesteś niezbyt dojrzały, skoro o poradę pytasz na forum... swoją drogą to, czy dziewczyna była mężatką, czy też była w kilkuletnim niezalegalizowanym związku nie ma kompletnie znaczenia. Ludzie się rozwodzą z różnych względów i nie czyni to z nich osób emocjonalnie skrzywdzonych czy też niedojrzałych. Spójrz na to w nieco inny sposób: często osoby "po przejściach" w kolejnych związkach nie popełniają już podobnych błędów, często własńie w kolejnym związku wiedzą czego chcą i potrafią stworzyć o wiele lepszą relację niż w pierwszym małżeństwie. Jeżeli spodobała się Tobie ta kobieta i jeżeli czujesz, że "to jest to" to daj wam szansę i nie patrz na innych, każda historia dwojga ludzi jest indywidualna, każdy z nas jest inny więc nie szukaj podobieństw.

Gość Mackowy M789
do jaja rozwodki, ale utrzymujesz kontakt z bylym? slub koscielny mialas czy cywilny?

Gość Mackowy M789
Ja to wszystko wiem co piszecie ale moze faktycznie jestem niedojrzaly, po prostu nie wiem co powiedza rodzice i znajomi