Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mackowy M789

Moja dziewczyna jest po rozwodzie

Polecane posty

Gość Mackowy M789
dziekuje za komentarze, jesli ktos mialby ochote coś dodac to bardzo prosze, bede tu zagladal:-)

Gość turururu
Odświeżam wątek:-) Jestem rozwódką, piszcie faceci - tylko szczerze co o nas myślicie?

Gość krystyna nie z gazowni
ja jestem po rozwodzie i nie uwazam sie za gorsza partie, zreszta nie narzekalam nigdy na powodzenie i po rozwodzie tez tak bylo. Mam partnera od 5.5 roku i swietnie nam sie uklada. Nie moja wina, ze maz okazal sie nudziarzem i nieudacznikiem.

Gość turururu
haha no dokładnie, mój był jak dziecko, wszystko trzebabyło przy nim zrobić, czułam sie jak służąca. A jeśli chodzi o seks to miałam tylko 1 partnera a moje niezamężne koleżanki z 5!!! To autor powinien się cieszyć że poznał tą kobietę !

Gość gość
Wypowiedzi niektórych ludzi mnie poprostu osłabiają! i co że po rozwodzie! Nieznacie jej a oceniacie . Może przeszła koszmar i niechce o tym odrazu mówić! ja też mam 24 lata i mąż mnie zostawił zdradził ipow że mnie już niekocha że mu sie juz niepodobam ! i co przez takiego idiote mam całe zycie cierpieć i niezasługuje na prawdziwą miłość ?!!