Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie taki latwy

sex z nieznajomym

Polecane posty

do kobiet. jak zareagowalybyscie gdyby zadbany przystojny facet zaczepilby was na ulicy i bezwstydnie powiedzialby ze ma na was ochote.czy zgodzilybyscie sie na taki szybki dyskretny numerek?

Gość może powiedzieć
i na tym koniec ;) tak szybko to se ne da :):):)

Gość kolia z granatów
Raz przeżyłam przygodę z nieznajomym z pociągu i w pociągu. Było to fascynujące i niezapomniane przeżycie, minęło już kilkanaście lat, ale wciąż na wspomnieni tego robi mi się gorąco! Często do tego wracam masturbując się.

pytam bo w odwrotnej sytuacji gdyby to kobieta faceya zapytala to wiekszosc facetow pewnie by nie odmowila.prawda?

Ochotę to on może mieć ale od robienia do zrobienia tego szybkiego numerku to daleka droga:)

Gość kolia z granatów
Nie jestem i nie byłam dziwką - byłam ciekawa i dość wyposzczona (2 lata bez seksu), a pan był wyjątkowo pociągający pod każdym względem! Spełniło się marzenie senne - seks z nieznajomym. Miało to miejsce tylko raz w życiu, ale pozostanie w pamięci (i zmysłach) na zawsze. Facet był wirtuozem całowania, dotykania i słów. Mieszanka wybuchowa, a do tego inteligentny i przystojny, pachnący, po prostu sam czar.

to ile pytań musiałbyś zadawać, żeby mieć seks te kilka razy w miesiącu? X preselekcja jest wazna spojrzysz w oczy i widzisz wtedy masz 50% szans tak mysl

s m - dobre dziwki to robia to dla kasy a ja mowie tu o numerku dla przyjemnosci. ja mialem dwokrotnie yaka sytuacje, niewiem dlaczego ale byly to dwa trafne strzaly. mysle z oprucz wygladu ogromna role w takiej sytuacji odgrywac musi chemia

szczegulnie milo wspominam ten pierwszy raz.kiedy juz zdialem jej majteczki szeroko rozchylila uda zaczlem ja tam calowac a ona z zawstydzona buzia prosila o jeszcze jeszvze i jeszcze.to ile przyjemnosci jej wtedy dalem podniecalo mnie najbardziej,i ten wstyd w jej oczach mmmmrrrr az ciarki na sama mysl przechodza

Gość kolia z granatów
Oczekujesz opowiadania erotycznego, czy jak?

Zdarzyło mi się parę razy. Zostałam wzięta za dziwkę...

Gość calineczkaaaaaaaa
Hmmm jeszcze kilka lat temu moze bym sie na to zgodzila. Teraz juz nie, mam meza. Ale kiedyśsssss

do kobiet. jak zareagowalybyscie gdyby zadbany przystojny facet zaczepilby was na ulicy xxx nawet nie umiem sobie tego wyobrazić:-o

Gość madry43664746
To trzeba miec d**e zamiast glowy zeby zgadzac sie na cos co wogole nie ma sensu. Taki nieznajomy zrobi komuś dziecko i wtedy szukaj go po całym świecie

Gość gośćfgdgdf
gfdgdf