Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecona 2345

jakie macie fryzury

Polecane posty

Gość krecona 2345

Ja mam krecone wlsoy do ramion i chce je obciac krotko w gre wchodzi mocno cieniowany bob lub na krotko... Ale problem w tym, ze wlsoy mam krecone i boje sie , ze bede miec szope na glowie. Jak wy sobie radzicie z kreconymi wlosami, jakie macie fryzury , jak obciete wlosy. Piszcie bo dzis mam zamiar sie zapisac do fryzjera choc powiem szczerze , ze cholernie sie boje bo nigdy wlosow krotkich nie mialam , zawsze dlugie.

Ja mam naturalnie siano, tzn krecono/falowane cos i mam dlugie wlosy za łopatki, z grzywka na bok Zwykle prostuje wlosy i tak, ale jak sie skreca pod wplywem wilgoci (co czesto ma miejsce) to w sumie nadal wygladam w miare i wielu osobom sie podoba (okej, wszystkim poza mną prawdopodobnie). Raz nawet dalsza znajoma, która nie do konca ogarniała jakie ja mam włosy, mnie spotkała w bardziej deszczowy dzien i rzuciła "ty robiłaś trwałą?" i zachwycona jakie mam zajebiste loki... Nawet sobie nie zdaja sprawy jak ich nienawidze. Gdybym sie obcieła na krótko, to bym chyba wygladała juz całkiem jak wypłosz, z tym co mi sie potrafi stworzyć gdy np. jest lekki deszczyk... :P

Gość o ja bym nie ścinała
długich i kręconych bo będziesz wyglądała jak stara baba. Krótkie włosy może mieć każdy jeden Ale długich juz nie-bo nie każde włosy nadają się by je zapuszcać-pomijając juz to że nie każdy potafi o nie zadbać. Więc długie włosy mają swoją wartość a krótkie nosi każda stara baba i tyle:P

Gość o fuuuuujjjjj
Zbieram Ślimaki -to dlacego sobie nie wyprostujesz trwale na kilka miesięcy Kup sobie płyn ana allegro za 70zł z wysyłką wraz z instrukcja użycia zarezerwuj dwie godziny i odmień się Będziez miała proste przez kilka miesięcy i nawet na deszczu ci się nie skręcą.