Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheSafariiM

Farbowanie włosów

Polecane posty

Gość TheSafariiM

Cześć wszystkim :) mam pewien problem. A mianowicie mam bardzo słabe włosy. Koleżanki doradzają mi żebym je przefarbowała bo wtedy zmieniają strukturę i będą twardsze. Kolor mam dość ładny więc chciałabym przefarbować na odcień nie odbiegający od tego który posiadam. Po prostu żeby były ładniejsze. Co o tym myślicie? Proszę o wasze rady co do tego :)

farbowanie niszczy włosy więc koleżanki źle ci radzą. Słabe włosy po prostu będą się z czasem łamać.

Gość TheSafariiM
Tyle że nigdy nie były jeszcze farbowane. Wiem, że farbowanie niszczy ale są twarde.

Gość jezeli już farba
....to tylko naturalna, czyli henna (szukaj takiej w proszku i żeby było 100% pochodzenia roślinnego) nie będę ci pisać marki bo znam firmę, która takie produkuje, jest b.znana ale nie chce zeby mnie tu posądzono o reklamę. Myślę że sama znajdziesz taką jak poszperasz w necie

robią się sztywne bo nasiąkają farbą. Farbowanie wysusza włosy i tak dodatkowo obciążony włos po prostu się złamie.

Gość sdbuvcgbdsuygcvuydsgvcuysdgvcu
E tam nie musisz od razu farbować. Wejdź sobie na bloga anwen.pl i zobacz jak można dbac o włosy w sposób naturalny. Zobacz jakie włosy autorka bloga miała 3-4 lata temu a jakie ma teraz.