Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reedukejszyn

Pytanie do polaków w anglii

Polecane posty

Gość reedukejszyn

Nigdy nie byłam w anglii, dlatego pytam na forum. Z kim zadają się i wiązą polacy w anglii? Podobno polki wolą anglików czy tez inne nacje, a polacy raczej nie mają wzięcia u angielek i innych. I dlatego takie wyzwiska leca na polki, ze zadają się z ciapatymi, nie? Zmartwil mnie los naszych smiesznych polaczków w anglii, ani to nie zarobi, ani nie wyglada, wiec jak to z nimi jest?

Gość vfdhdhh
Pewnie mieszkają w kilku chłopa na 2 m i marzą o kobiecie:)

Gość vfdhdhh
Ja jestem Polka za granica, mieszkam dopiero tydzien w UK i jestem z Anglikiem (chodzilismy ze soba rok zanim sie tu przeprowadzilam). Mysle, ze takie opinie w stylu Polki to puszczalskie itp zdarzaja sie i w Polsce i za granica. Po prostu Polka za granica jest troche pod obstrzalem. Kazdy obserwuje, ocenia, komentuje i czasami to co w Polsce wydaloby sie czyms normalnym, za granica zaraz jest wielka wada lub zostaje dostrzezone, nie zawsze na plus

Gość z obserwacji mnie sie wydaje
ze angileksi sie bardzie puszczaja i sa bardziej wyuzdane . A Polki , coz powodzenie maja.

Gość Paola1943
Znam kilka par Polak - Angielka, a to że większość Polek to tanie szmaty wiadomo nie od dziś i na całym świecie, nie tylko na wyspach.

Gość Paola1943
Mówię świetnie po angielsku i nigdy nie przyznawałam się, że jestem Polką bo normalnie wstyd.