Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty niski

dlaczego dziewczyny wolą niskich facetów zamiast wysokich

Polecane posty

Gość anty niski

wysocy nie mają powodzenia a kazdy niski ma ładną panne :O

Też się nad tym zastanawiam. Jestem wysoki a nigdy powodzenia nie miałem, znak kurdupli co od zawsze powodzenie mieli. Tak to już chyba jest u kobiet, że wolą niskich.

Gość moj facet ma 198
mialam kiedys nizszych ale lepiej z wysokim-i fakt, nie to jest najwazniejsze :)

fajnie jak mężczyzna jest wysoki, podobnie jak fajnie kiedy kobieta ma długie nogi, ale to nie jest przecież aż tak ważne, ludzie...

Gość njun niezalogg
niski powie że nie ma laski bo jest niski wysoki, bo jest wysoki gruby, bo jest za gruby chudy że laski uciekają od szczuplakow to sie chyba nazywa: racjonalizacja.

Moorland- A co jest ważne? Oczywiście prócz dużej kasy, bo jak facet ma kasę to ma i kobiety.

Gość njun niezalogg
offtop- Mooor czy masz u siebie kefiry?

Gość wikipedia ciociadd
pewnie dlatego,ze najczesciej wysoki=chuderlak, a chudzielcow kobiety nie lubia. facet musi byc postawny , dobrze zbudowany (nie pakero)

Gość njun niezalogg
Moor- dzienx

Gość co ty gadasz ja jestem niski i
nie mam dziewczyny mam tylko 185 i dla większości kobiet jestem karzeł bo jak powtarzają prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 195cm

Mówicie że wygląd nie jest ważny, a jak niby się poznajecie? Przecież najpierw jest wygląd, a dopiero później się poznajecie. Skoro ktoś nie umie za bardzo drugą osobę zainteresować swoim wyglądem, to też nie jest w stanie jej poznać. Ja naprzykład nie nadaję się do związku z kobietę, bo w życiu jestem minimalistą, a kobiety są maksymalistkami, ale przecież nie mam na czole napisane że jestem minimalistą, a mimo to nigdy kobiety na mnie nie leciały a zawsze na moich kumpli.

Gość anty niski
niski o przeciętnej twarzy ma większeszanse na panne niz wysoki o przeciętnej twarzy taka jest prawda

oj tam, czasem ktoś się beznadziejnie ubiera, ma słabą sylwetkę ale ma piękne błękitne oczy, czasem wszystko jest do bani (w wyglądzie), ale jets zdeterminowany i wesoły i ujmie mnei tym itp itd

wikipedia ciociadd- chudy nie jestem, gruby też nie. Ważę 115 kg przy 193 cm wzrostu, teraz robię redukcję na 110-105 kg.

fiku mikuuu- Jestem Aryjczykiem, wiec mam silnie błękitne oczy.

BSA - pierwsze wrażenie jest ważne. Wygląd nie jest nieistotny, ale jeżeli ktoś nawet przystojny, sprawia wrażenie nieprzyjemnej osoby to nikt nie będzie chciał go bliżej poznać. Poza tym żeby stworzyć dłuższy związek trzeba przede wszystkim bardzo lubić charakter tej drugiej osoby.

Gość Pan brunet
Wysoki to znaczy jaki ? Ja mam 187cm. Zaliczam sie juz do wysokich ? Waga 88kg (schudlem) Wczesniej bylo 95kg miesni