Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty niski

dlaczego dziewczyny wolą niskich facetów zamiast wysokich

Polecane posty

Gość tak wolicie szczuplejszych
, że sami moi znajomi grubasy z wylewającym się sadłem są już ojcami i mają kobiety

Gość anty niski
ja jestem wysoki, syletke mam w miare dobrą w porównaniu do innych, twarz mam przeciętną , charakter w normie a mimo to panny na mnie nie lecą

Czy ja wiem? Wydaje mi się, że każdy kto mówi o wzroście robi to z wygodnictwa po prostu. I raczej nic więcej nie mam do dodania.

Fiku - dobrze, że na to uwagę zwróciłaś. Ludzie których lubimy wydają się atrakcyjniejsi. Poza tym każdy lubi w wyglądzie co innego.

Panie brunecie, wysoki to pojęcie relatywne, dla małej fikuśnej jesteś wysoki, dla wysokiej kobiety juz neikoneicznie.

Gość anty niski
fakt nie jestem brunetem więc to moze wszystko wyjasnic :O

Pan brunet- W Polsce wysoki zaczyna się od 185 cm, a w Niemcach od 195 cm.

anty niski- Ja jestem jasnym szatynem, co jest moim kompleksym, gdybym był blondynem, to pewnie panny by na mnie leciały.

Gość oj moorland
sprzedaje jakieś duperele samcom DRUGIEJ kategorii żeby Ci nie wpadli we wściekłość i nie zaczęli gwałcić kobiety... kobiety tak mają, a naprawdę wystarczy że zobaczą silnego odważnego i zdrowego samca czyli przystojnego i od razu na nich lecą a ich charakter dobry czy zły jest postrzegany dobrze

Ja mówię o tworzeniu udanego związku - sama nie związałabym się z kimś kto by mi nie odpowiadał z charakteru i nie jestem w tym jedyna. Facet musi się podobać i z wyglądu i z zachowania ;)

BSA - przecież golisz głowę na łyso więc co za różnica?

Gość anty niski
ale zachowania odrazu nie widac , poza tym aby ocenic czyjes zachowanie to trzeba sie spotkac kilka razy a nie po pierwszym spotkaniu odrazu olac , co do wyglądu to uwazam ze powinienem sie podobac ale tez nalezy spojrzec na siebie bo nikt ideałem nie jest chyba ze zrobi sobie operacje plastyczną

Gość ciągle chce wiecej...
ja jestem z kurduplem i mi dobrze. na partnera mole niskiego. na kumpli wysokich. ale moje koleżanki mają odwrotnie...

Moorland- jak miał bym wlosy blond, to nie musiał bym golić, miał bym fryzurę na wzór Pruski.

To jak ktoś się zachowa na samym początku zweryfikuje czy będzie okazja do rozmowy. Jeżeli poznałabym kogoś kto wydawałby mi się w jakiś sposób nieprzyjemny to nie miałabym ochoty drugi raz się z tą osobą spotykać. Oczywiście w codziennych sytuacjach mało kto zachowuje się na tyle nieprzyjemnie żeby od razu tak zniechęcić. Poza tym co masz na myśli mówiąc o weryfikacji swojego wyglądu? Owszem, ideałów nie ma i nikt nie oczekuje idealnego wyglądu, ale jak ktoś Ci się w ogóle nie podoba to raczej o związek ciężko.

BSA - jak tam chcesz. Mnie się blondyni nie podobają, nie lubię jasnych opraw oczu.

Znowu we łbie ci się kiełbasi gak. Największa średnia wzrostu jest w Danii i Holandii - 185...

Gość Kakuna
Ja tam umawiałam się i z niskimi i z wysokimi, i jakoś Ci niżsi bardziej byli tacy "swoi" zawsze budzili we mnie większe zaufanie i wydawali mi się bardziej oddani, chociaż pewnie lepiej pasowałby do mnie trochę wyższy to związałam się z równym sobie i bardzo mnie to zadowala, większy problem mają z tym inni niż my ;p A chudzi...mnie nigdy chuderlacy nie fascynowali, raczej pociąga mnie normalna budowa, lekko umięśniona.

Athelgast- Holendrzy i Anglicy czy Duńczycy to też Germanie.

ja jestem malutka, ale jako ze lubie zadzierać nosek, to podobają mi sie wysocy (czyli ok. 180-185) :)

Po mojemu byś wyglądał jak stary zgred. Fryzura na wzór pruski mi się kojarzy z włosami przystrzyżonymi na jeża, na głowie, wielkimi bokobrodami, wielkimi wąsami, ale jak tam sobie chcesz... :o

Kakuna- Widać że masz pewnie duży przebieg..... Takie nas nie interesują, my wolimy normalne kobiety.

BSA - umawiać się z kimś nie znaczy sypiać z tą osobą, ba to nawet nie znaczy być w związku czy trzymać się za ręce....

Po primo badania wykazały, że DNA Anglików bazuje na DNA Brytów w dużym stopniu, Po secundo Holendrzy i Duńczycy to też Germanie, ale średnia 185 występuje w Danii i Holandii, a nie Niemczech. Niemcy są narodem znacznie bardziej wymieszanym. A i średnia 185 plasuje się znacznie poniżej wskazanych przez ciebie 195.

Athelgast- Średnia baranie oznacza wzrost średni. A wzrost dzieli się na niski, średni, wysoki. Wiec ja w Polsce jestem wysoki a w Niemczech jestem średni z naciskiem na wysoki. Wysokich jest mało, taka samo jak niskich, najwięcej jest średnich, wiec w Niemczech był bym średniego wzrostu, bo tam dużo takich jak ja, a w Polsce jestem uznany za wysokiego. Rozumiesz już co to jest "średnia" a co to jest "wysoki"

Kto? Nergal? Ja mówię tylko, że w linku który podesłał BSA mężczyźni mają włosy wygolone po bokach podobnie jak Nergal.