Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiuleczkaa1996

Dlaczego wszyscy sie ze mnie teraz śmieją??

Polecane posty

Gość basiuleczkaa1996

Miałam w piątek glupią przygode - na przerwie w szkole paliłam w ukryciu na podwórku z osobami z klasy i po dzwonku jeszcze chwile poczekałam zanim poszlam, zeby dopalić papierosa no i jak go wypaliłam to szybko ruszyłam w strone szkoły ale nie zauwazyłam że z pospiechu stopa wypadła mi z klapka no i bosa stopą wdepnełam akurat w psią kupe :-o taką rzadką i smierdzącą :-o no i znajomi z klasy strasznie sie ze mnie śmiali, wieśc sie rozeszła po całej szkole i teraz sa docinki wobec mnie "umyłaś juz stopy?" itd na gg i facebooku :-o czy to naprawde takie śmieszne?

Gość Pan brunet
Kurde te malolaty sa okropne. 0 tolerancji dla innych ludzi. Ale to sie zmieni w przeciagu kilku dekad.

Gość Asiek900
Heheh, pośmieją się i przestaną, powiem Ci też bym się śmiała z tego :) Ale to może przez parę dni, a nie przez parę lat, spokojnie. Nabierz dystansu troszkę do siebie Ludzie najbardziej lubią ludzi takich, którzy potrafią śmiać się z siebie.

Gość awd
I cóż się wielkiego stało? Sama widzisz, że się zachowują jak idioci, śmieją się z niczego. Przejdzie im. W szkołach przecież wiele się dzieje, za chwilę ktoś inny stanie się nowym obiektem żartów. :)