Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajajajaaaaaaj

GAK jest bezrobotny, cale dnie siedzi na forum

Polecane posty

Gość Ajajajajajaaaaaaj

i piperzy ze jest Niemcem To stuprocentowy zyeb

Gość przecieeeee
Przeciez to forum to siedlisko psychicznie chorych ludzi, na innych stronach od razy by im dali bana. Nie tylko on ale tez fiku mikuuu, offerma, cream, ble ble, loooser, alhegest, miś wojtek (dawny śmieszny student) i wielu wielu innych. banda pomyleńcow :)

On najpierw pisał, że jest 1) pół polakiem, pół niemcem Potem: 2) ślązakiem (pół słowianinem-pół germaninem) A teraz twierdzi, że 3) Jest bawarczykiem- 100% niemcem Dodać coś jeszcze?:D

Gość przecieeeee
oczy łyzeczką wyłupywał niejaki Tomek z Sopotu, podobno w psychiatryku siedzi :D

Athelgast- Już ci tłumaczyłem że ty jesteś polak, a wiec nie zrozumiesz Ślonska. Musiał byś poznać historię tego regionu, aby zrozumieć Ślonsk. Ja mogę być Ślonzokiem , Niemcem, Morawianinem, Bawarczykiem, inni Ślonzocy mogą być Polakami, Austriakami itp. Wynika to z naszej historii, bo Ślonsk to trochę jak USA. Czyli mieszkasz od pokoleń w USA a wystawiasz flagę Polski albo Irlandii i jednoczesnie jesteś Amerykaninem.

Być może, tyle, że ty najpierw twierdziłeś, że jesteś pół polakiem. Teraz twierdzisz, że polakiem nie jesteś wcale. Na początku pisałeś, że jesteś pół niemcem. Teraz twierdzisz, że niemcem jesteś stuprocentowym... Dodać coś jeszcze? :D

Athelgast- Urodziłem się w granicach RP, wiec po części musze być Polakiem, gdybyś ty się urodził w USA, to dostał byś obywatelstwo tego kraju, mimo że twoi rodzicie byli by tam jedynie na wczasach. Skoro ja urodziłem się w granicach Polski, to trudno abym nie był ani w 1 % polakiem...

BSA nie ośmieszaj się. Wypowiadałeś Polsce wojnę w jednym z tematów...

Gość tak tylko donoszę
GAK jeszcze ostatnio twierdził że jest nordykiem :D🖐️

Gość nuj
co to jest ślonsk? jaki pub w bawarii?

Gość bsa jest brukarzem
:o