Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata paciorek

moja siostra

Polecane posty

Gość renata paciorek

głosujcie jest niedosc,ze piekna to inteligentna,skonczyła szkołe,ze swiadectwem z paskiem!!! http://www.youtube.com/watch?v=OxzzMBRoHp4 głosujcie na nia!! jest piekna!

Gość renata paciorek
pasek nie zawsze jest dowodem,ze dziecko jest inteligentne!!Najczesniej dowodzi,ze dziecko,jest niezłym lizusem,bo tylko takim zakompleksieni nauczyciele daja same 5!! Trzeba byc naiwnym i głupim,by wierzyc,ze pasek dowodzi inteligencji!! po drugie,to ,ze ktos startuje w konkursie miss nie dowodzi jego pięknosci,ale raczej próżnosci!!prxzeciez te wybory miss,to handel zywym towarem,targowisko próznosci!

prosiłam ,a głos,a niedosc,że jakis chamski podszyw sie poode mnie tutaj wciska!! To jeszcze mnie tutaj bedzie miesszał i siostre z błotem!Zazdroscisz bo sam swiadectwa z paskiem nie miałes i pewnie brzydki jestes!!!

Gość trele morele30
piekna? to chyba lekka przesada.

Gość Bibehll
Nie jest piekna! Nawet nie jest ladna! I ma dziwna wymowe! Sepleni.! nienaturalna! I nie ma tego czegos... Extra! Sorry...

Gość wlaśnie tez sie zastanawiam
Gdzie TO PIĘKNO ?? Normalna dziewczyna nic specjalnego. Ładne fakt czasem sie zdarzają to az miło popatrzeć ale nie na tą dziewczyne, zwykła przeciętna wypacykowana.

Gość Bibehll
Jaki makeup ???? Do cyrku sie nadaje!

Gość Maks2013
No cóż,to chyba taka typowo polska cecha.Stereotypowe myślenie.Nie ważne,że komuś coś wyszło.Po co pomagać,w końcu nie ma z tego żadnych korzyści.A dziewczyna bardzo ładna.

Gość Bibehll
Agyness Deyn To pieknosc! I ma to 'cos' !!! Wyobraz sobie ta lale bez wlosow i szpachla!

Gość Bibehll
Co jej wyszlo? Moze skola? Ok... Ale konkursy pieknosci sa nie dla niej! Sztywna jakas!

Gość Njut bh
Ma ryjek jak prosiaczek!

Gość loti17_blondi
jakbym ją spotkała to naplułabym i wyszarpała za włosy

Gość myśleć_jak_chomik
piękna.... mmmm....

Gość Jrgen bec
Szkarada nie jest! Ale napewno nie nadaje sie na misske! Jak na wola ksiazkowego to ladna, bo to zazwyczaj szkarady! Ale piekna nie jest! Wyglada jak arabka nie sedno slowianskiej urody! Brak jej wdzieku!

Gość Jrgen bec
Nikt tu nikomu nie zazdrosci! Lubie piekne kobiety Ale ta piekna nie jest, moze sprytna ....piekna jest Izabella Scoripco!

Gość bez kompleksów
Cyt. !Najczęściej dowodzi,ze dziecko,jest niezłym lizusem,bo tylko takim zakompleksieni nauczyciele dają same 5!! W tym całym zakompleksieniu mym ileż ja się nagimnastykować muszę, żeby tym przygłupim lizusom na sprawdzianie wygenerować z punktacji 90 procent na piątkę.

Gość libeczka
Dziewczyna jes ŁADNA. I to wszystko. Nie ma klasycznej urody na miss, ma zbyt zadarty, troche prosiaczkowaty nos. Ale sprawia miłe wrażenie, Za duża kreska i to ja postarza.

Gość Lindell ogier
Ale My tu dyskusje many na temat jaka ona jest piekna ... nie madra? Pirkna, ani nawet ladna nie jest....

Gość Lindell ogier
Dla mnie... Jest nawet nie ladna! Niech kariere robi w szlole! Moja rada! Nie ma wyniegu! Wstydze sie za na!

Gość Uytui
Mi sie nie podoba!

Gość Sova;)
Moja lechtaczka jest ladniejsza