Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mioraaa

Vivus. Mogę przelać ten grosz z konta męża?

Polecane posty

Gość mioraaa

Pytanie do osób, które mają obeznanie w temacie chwilówek. Chcę wziąć pożyczkę do 1.200 i spłacić ją już po 2 tygodniach bez odsetek. W tej chwili korzystam z konta bankowego mojego męża. Mogę z konta męża przelać ten 1 gr. czy to nie przejdzie?

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
nie ma chwilówek bez odsetek najwyżej odsetki są ukryte w prowizji podejrzewam że ten przelew służy do weryfikacji danych jak w bankach wiec nie możesz bo nie zweryfikuja twoich danych na podstawie danych meża.

Są pożyczki bez ostestem, ale tylko pierwszy raz. Możesz przelać z konta męża pod warunkiem, że podasz jego wszystkie dane i później ta kasa oczywiście zostanie przelana na jego konto.

Gość dsfsfsd
W Vivus pierwsza pożyczka na 30 dni jest bez odsetek, ale max 1200 zł można pożyczyć.

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
przestań reklamować lichwiarzy nie ma pożyczek bez odsetek.

Gość gość
ten 1 grosz musi byc z twojego konta bo musza cie zweryfikowac. W vivusie teraz mozna za pierwszym razem pozyczyc 1600 zl. A po miesiacu oddajesz 1600 zl. Bez prowizji itp. Tak samo jest w filarum ale tam chyba na poczatku mozna 700 zl pozyczyc. Tez nie ma odsetek. Ja jestem obeznany jesli chodzi o vivusa i filarum. Co do innych firm to nie wiem jak dzialaja.

Gość gość
tylko ze swojego

Gość gość
jesli chodzi o monity itp to jesli zaplacisz w ciagu miesiaca to przeciez zadnych monitow nie dostaniesz. Ja nie splacalem jednej pozyczki przez ponad miesiac i kosztowalo mnie to ok 100 zl wiecej, czyli oddalem ok 1700 zl a nie 1600zl. Kolejna pozyczka ma juz odsetki. Ja pozyczylem 2000 zl, nie splacam juz od 5 miesiecy. Do oddania mam ok 2440 zl. Same odsetki to ok 230 zl + odsetki karne za niesplacanie w terminie. Nie jest tragicznie.

Gość gość
pierwsza pozyczka za darmo w filarum to 1000 zl a vivus 1600 zł

Gość gość
pozyczylem w filarum 500 zl i nie splacam od 6 miesiecy. koszty upominawcze 23.78 zl. Smiech na sali. Do oddania 523.73 zł

Gość Marcin bloger
VIVUS ma obecnie pożyczkę bez odsetek. Tylko że jest to pożyczka do 30 dni i tylko dla nowych klientów tej chwilówki. Starzy klienci, których Vivus ma już w bazie nie załapią się na tę promocję. W ten sposób można pożyczyć do 1600 zł. Jeżeli oddasz wszystko w terminie to nic nie zapłacisz za pierwszą, darmową pożyczkę. Jeżeli jednak się spóźnisz to odsetki będą wysokie, więc dobrze przemyśl tę decyzję. Przykład poniżej opisywałem na moim blogu http://finansenaplus.pl/vivus-opinie-pozyczka/ i przedstawiam do wglądu: Pożyczka: 1600zł Prowizja: 0zł RRSO: 0% Razem: 1600zł Przedłużenie terminu spłaty: 7 dni: 156.8zł 14 dni: 201.6zł 30 dni: 304zł Więc jak to z chwilówką, pierwsza jest za darmo, ale zadłużaj się tylko wtedy, kiedy masz pewność że będziesz mieć środki na spłatę po 30 dniach. PS Vivus sprawdza BIK i KRD.

"przestań reklamować lichwiarzy nie ma pożyczek bez odsetek. " Oczywiście, że jest pełno pożyczek bez odsetek tylko wtedy są za to wysokie opłaty. Przy czym naprawdę ta pierwsza pożyczka Vivus jest darmowa http://relink.pisz.pl/opviv/ Vivus nie pobiera dla pierwszej pożyczki ani odsetek ani opłat, pod warunkiem, że jest się nowym klientem i się spłaci w terminie. Jak się nie spłaci to dopiero wtedy się zaczyna strzyżenie owieczki.