Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten kraj to dno

praca na kasie w markecie- 4,80 na h!

Polecane posty

Gość ten kraj to dno

świat się kończy! koleżanka w akcie desperacji chciała się zatrudnić do pracy na kasie w markecie i dziś jej zaproponowano 4,8 na godzine! duże miasto , ponad 500 tyś mieszkańców. stajemy się białymi niewolnikami:( ja wiem że to mało ambitna praca, ale żeby ludziom proponować głodowe stawki? co się dzieje?!

Gość armagghiedia
masakra -wyzysk jak w ziemi obiecanej

Gość ten kraj to dno
to jest po prostu nie do opisania co się wyrabia:(

Gość dsgfds
Jaki to market? Penie nie napiszesz, bo to żałosne prowo. :D

Gość ssszukam i niciccc
spotykane są też stawki 4, 60/h to jest PoLskA !! hellou w Norwegii zarabiaja nawet 10 razy wiecej dodam na pocieszenie;)

Gość armagghiedia
wilczy kapitalizm

Gość ztonka8
Szok :O Za godzinę ciężkiej harówy 4 zł i 80 gr :O Co za kraj

Gość gftry
ale wciskają kit,ze to dla dobra wszystkich bo jakby podniesli nanjniższą krajową,to byłyby masowe zwolnienia,gdzie najnizsza krajowa nie jest nawet jedną trzecią tego co te same firmy płaca na zachodzie

Gość ten kraj to dno
nie wiem który dokładnie bo tylko mi powiedziała przez telefon że była w markecie i usłyszała ze 4,8 na h, włosy jej dęba stanęły i w ogóle była w szoku. ja też i nawet nie spytałam gdzie na tej szczawiowej wyspie tak cudownie płacą... jutro się zobaczymy to się dopytam

Gość ten kraj to dno
no żeby chociaż te 7 zł płacili, ale niecałe 5? :O

Gość dsgfds
Nie wiem ile na h, ale na kasie w biedronce po kilku miesiącach pracy zarabia się prawie 1900 zł :D Na początku 1600 netto. :D PROWO! :D

Gość superwajzertesco
a ile Ty chciałaś? to żle? i tak nas sporo kosztujesz.

Gość agaggagagagaaa
wkurza mnie już życie w tym kraju. Nie ma na nic, na mieszkanie, na samochód, na jedzeniu oszczędzam - kupuję tanie zupki i tanie owoce, o urlopie za granicą można pomarzyć. Polska stanie się niedługo krajem trzeciego świata, będziemy tyrać za grosze. Deweloperzy będą budować mieszkania, po czym pójdą z torbami, bo tych mieszkań nikt nie kupi. Gospodarka polska leci ku upadkowi. I nie słuchajcie radia i telewizji, które mówią o wzroście pensji, bo to wszystko bujda.

Gość armagghiedia
ja czytalam z e jakas absolwentka po 2 latach pracy na kasie zarabia 900 zł

Gość armagghiedia
a w tych małych sklapach jest równie potworny wyzysk nawet praca bez umowy czy tylko umowa zlecenie-jkas baba mowila z e pracuje w sklepie codzienie 12 godzin i ma 1200 zł pensji

Gość oupa
na kasie w biedronce 1900 ! :-D dobre ,mam znajomych z biedry i maja po 800 900- stów przeważnie na 3/4 etatu,jedna pracuje 10 lat i ma 1600 na ręke,te 1900 to może ma całą rodzina,jeden siedzi na kasie,drugi wykłada,trzeci sprzata,jak dodadza zarobek to moze 1900 wyciagną

Gość ten kraj to dno
nieprawda! ostatnio ( no dosłownie kilka dni temu) był artykuł na wp, e biedronka podnosi płace do 2000 brutto czyli ok 1400 na ręke więc jakie 1900:O człowieku, gdzie Ty żyjesz...

Gość ztonka8
O to porządna firma ta Biedronka skoro tyle płacą pracownikom, a nie wykorzystują za grosze. No własnie gdzie tak wykorzystują, to będę omijała taki market szerokim łukiem :O

Gość cera naczynkowa
ale czego wy oczekujecie? jak się godzicie na takie stawki?

Gość ztonka8
Biedronka też wykorzytsuje pracowników :( A tak lubię Biedronką i pracowników Biedronki. Wiecie co jest najgorsze? Że człowiek, który się najgorzej natyra, robi za grosze, a ktoś gdzieś na górze nic nie robi i ma kupę kasy.

Gość jatotampracychybajuznieznajde
ja spotkałam się ostatnio z takim oto absurdem :) praca na nocki, w hostelu, dla studentek :) całe 50 zł netto za zmianę od godziny 22 do 6 rano :) zleceniówka. Powodzenia jaki to market?

Gość dsgfds
Poczytajcie sobie posty pracowników na forum biedronki... adres znajdziecie w google, niedowiarki. :D

Gość ten kraj to dno
nie wiem jaki, którys z tych dużych sieciowych, ale na bank nie biedronka ani lidl

agaggagaaa dobrze piszesz , jest źle w naszym państwie , rząd nie mówi nam prawdę ,media kłamią...

gdybysmy sie nie godzili na takie stawki to by takowcyh nie bylo, naprawde zacznijmy sie szanowac;)

Gość ten kraj to dno
ooooooooooo biedronko ma

Gość ten kraj to dno
no zacznijmy się szanować , łatwo powiedzieć , ale jak to zrobić przy tak dużym bezrobociu? pracodawcy dobrze wiedza jaka jest syt. na rynki i żer to oni dyktują warunki...trzeba z czegoś żyć nie?

Gość cera naczynkowa
nie rozśmieszaj mnie. Z 5 zł nie da się żyć.