Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLEOPATRA EGIPT

PO CO KOBIETY PRZYJEZDZAJA Z FACETAMI/RODZINAMI DO MIELNA?

Polecane posty

Masakra jak maja gdzieś wyjechać z rodzina to jest więcej opcji niż Mielno to nie jest miejsce dla dzieci chyba ze chce się je spaczyć :[ Wiadomo jaka jest opinia o tej miejscowości Druga sprawa to pary które tu przyjeżdżają zwłaszcza nieatrakcyjne kobiety po co same chcą się dobijać? Przecież tu pelno porozbieranych łatwych ścierw ćpunek i marginesu kurwa co roku ta cholota przyjeżdża a zajeci faceci zachowują się jakby byli singlami te ich babki wiecznie wykrzywione co nie dziwne bo ich faceci ślinia się na widok innych One same się decydują czy ich fagasi jadą i kropka W sezonie nacpane odpady genetyczne ruchsja się na ulicy w rowach z menelami po co tu ludzie przyjeżdżają?

Gość kitowa warszawianka
a jak jest w Turcji czy Egipcie? to samo ja co roku wyjeżdżałam za granicę a teraz pojadę do Władysławowa tylko czy to dobry pomysł? (pogoda)

hahaha, jesteś zdania, że nie wozi się drzewa do lasu? Jeżdżę tam od 30 lat i nie zamierzam zmieniać zwyczjów tylko dlatego, że od kilku lat z Mielna Ibiza się zrobiła :D Ale fakt, że trochę mi szkoda, że od rana odsypiacie na plaży i co drugie słowo w moim mniemamniu nie nadaje się do powtórzenia. Kiedyś ktoś do mnie zadzwonił na plaży i spytał gdzie ja jestem, bo takie wiąchy obok lecą :D

Teraz w majówkę nie ma nawet 1/5 ludzi co normalnie w sezonie też pewnie gorzej będzie pokoje za to pljuz od 20-25 zł będą chodzić z łazienkami cienki sezon się szykuje Podejrzewam ze wszędzie nad polskim nożem tak będzie pokoje tanio ale wspolczuje tym którzy bada się żywic w restauracjach ceny maja być horrendalne

Gość samir cadira
nawet nie tyle pogoda co ogólny syf w tzw miejscowościa turystycznych w zaściankowym kraju ,kawałek deptuły jakies budy z tandetą i kupa wiesniactwa szczęśliwa,że udało im się liznąć kawałek luksusu:-D

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
bo to jedyna miejscowosc poza miedzyzdrojami w ktorej mozna o kazdej porze dnia i nocy cos zjesc czy sie napic a ulice nie wygladaja jak oddzial geriatryczny niemieckiego szpitala jak w przypadku niedalekiego kolobrzegu. nie ma tez sie czym ekscytowac bo mielno to zapadla dziura gdzie wzniesiono kilka hangarow nadano im szumne nazwy jak bajka czy senso rozciagnieto dywan na wzor tego w chinach, do ktorych co noc pielgrzymuja plastikowe niunie i goscie z plastelina na glowie na impreze ktorej nie powstydzilaby sie zadna remiza i mysla ze sa w wielkim swiecie :D mileno to obraz typowej polskiej wsi a ludzie na wies jada wypoczac wiec masz odpowiedz na swoje dylematy.

Gość samir cadira
chwała bogu ze człowiek nie jest skazany na polski syf nad polskim morzem,tabuny bydła starych grubych bab i wiecznie podpitych tłusciochów assytujacych swoim ohydnym tzw.kobietom

Tylko ze Mielno przez resztę roku jest normalna cicha miejscowością To buractwo prostaki łatwe ściery ćpuni cholota margines i debile którzy przyjeżdżają z miast zrobiły taka opinie tej miejscowości Tu poza domem mogą pokazać twarz a potem wrócić do siebie i świętych udawać To nie miejsce tylko patologia która tu przyjeżdża i baluje

Gość samir cadira
do tego stado rozwrzeszczanych bachorów i cwaniaczków w kredytowanych samochodach,a na koniec deszcz,deszcz i deszcz

Gość dgvsdgdsgscxb
juz wiem gdzie na wakacje jechac :D

Gość samir cadira
ogólnie przy dzisiejszych mozliwościach jakie mozna wykorzystać,to az nieprawdopodobne,ze ktoś się decyduje jechać świadomie do czegos takiego,ale po tym co tam widać,to nawet nie ma się co dziwić ze ciemniactwo buractwo prócz polskiego morza niczego na oczy nie widziało,a to znaczy ze nie widziało niczego,bo tam jest kupa gówna + zjebana pogoda i wszystko na temat

Co jak co to zgadzam się jeśli chodzi o syf i ogólny wygląd Mielna drogę chodniki to jakiś żart kurwa na co idą pieniądze z gminy,klimatyczne nie widać żeby cokolwiek robili a kasę od wczasowiczów wyciągają Ja nie pobieram klimatycznego juz drugi rok pierdole to jak chcą to niech sami że ludźmi łażą w typach się WSzystkim wczasowiczom powiem tyle żeby nie płacili klimatycznego bo kurwa nie muszą nikt ich nie zmusi ani nie wygoni

nie wiem z której części Mielna jesteś. Z tej starej co była od zawsze, czy ten nowej przy jeziorze? Moim zdaniem przez te 30 lat Mielno zmieniło się baaaaardzo. Ja pamiętam jak jedyną atrakcją była Jedyna, Kino nad jeziorem i ta knajpa naprzeciw. I tyle. Nic więcej nie było :) Więc teraz i knajpki nad morzem, deptak, to wszystko przy głownej ulicy... mnóstwo pensjonatów. Nie masz co narzekac :) Fakt, że po sezonie to dzicz, ale taki jest urok małych nadmorskich miejscowości

Sexowne wymiary 95/60/95 to coś o czym marzy twój facet a w domua 70/80/70 płaskodupie brak cycek talii wykrxuwiona mordę chlopiece ciało współczuje :-P:P:P:P

Gość stooIeygeodata (niemal22 lata)
do której mensy? tej dla analfabetów? tępa dzido:D 🖐️