Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro 3 maja

PYTANIE DO PANÓW

Polecane posty

Gość jutro 3 maja

Taka sytuacja : mężczyzna nieśmiały i kobieta , która mu sie podoba / on też jej sie podoba, ale o tym nie wie / co powinna zrobic kobieta, jak sie zachowywac, żeby mężczyzna poczuł sie bardziej śmiały, zeby wiedział, że ma zielone światło ----konkretne przykłady

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
korwa w trzeciej osobie :o ----konkretne przykłady" to ma byc rozkaz? spierdalaj dzidzia:)

Gość sdasd
dac mu wyraznie do zrozumienia ze ma zielone swiatlo. Albo sama sie nim zaopiekuj

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
idz zobacz czy stary rowno matke rznie:) no hop na jednej nozce hop hop hop

... nie bądź spiętą, ... spoglądaj jemu w oczy, ... kiedy złapie Twą dłoń... opleć ją palcami.

Gość pppiiipppiii
pokaz mu cipke

Gość dfevfsd
Cordolan ... nie bądź spiętą, ... spoglądaj jemu w oczy, ... kiedy złapie Twą dłoń... opleć ją palcami. sdsss inteligentne jak cholera! Jak facet nieśmiały to raczej nie będzie sam z siebie działać więc takie stanie jej nic nie pomorze. szczególnie jak mu się będzie gapiła w oczy może go speszyć. Nieśmiały jest często niepewny siebie. pokaż mu, że jesteś na tak, że nie ma się czego "bać", że może śmiało zagadać czy zaprosić cie.

Gość dobrze jest
przynajmniej nie przeszkadzać. niech idzie małymi kroczkami, jak dużymi mu za trudno. :P

Jestem typem zdobywcy, więc gdyby kiedykolwiek kobieta miała mi "pomóc" :P, to tylko w ten sposób... oczywiście subtelnie :)

Gość jutro 3 maja
nie jesteśmy jeszcze na etapie "łapania sie za rece" chodzi mi właśnie o subtelne sposoby

A skąd wiesz kiedy ujmie Twą dłoń? Chodzi o to by... nie puścił prawda?

jak facet do ciebie podejdzie i zagada to tezmu zadaj jakies pytaniea nie tylo odpowiadasz na jego bo to zniecheca

Musisz po prostu okazywac mu duzo uwagi, duzo do niego mowic, pisac, interesowac sie jego zyciem, albo udawac, ze sie interesujesz itp. Wtedy, jesli jest chocby srednio kojarzacy fakty - powinien zaczac cos dzialac.

proste pytanie. Prosta odpowiedź..poprostu zapytaj czy niemiał by ochoty na jakiś spacer.pogadanki.piwo.kino.itp. Powiedz że lubisz jego towarzystwo bo jest..no..jakiś inny od innych. Facet jak nieśmiały dostanie trochę cukru to pewnie się ośmieli i powie że i on to chciałby ci to zaproponować tylko trochę dygał. Śmiało działaj.. To mówiłem ja. Jarząbek.