Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabriellaa

6kg to mój cel ! Pomóż mi proszę.

Polecane posty

Witam. Chciałabym zacząć się odchudzać, ale najzwyczajniej brak mi motywacji tzn szybko się zniechęcam. Proszę o rady kobiet, które przetrwały pierwsze dni będąc na diecie. Każda rada będzie dla mnie na wagę złota :) Ważę 56kg przy 158cm. Chciałabym do lata ważyć 50kg.. proszę o pomoc kochane.

Gość rozsądnie
Hej! uważam, że motywacja to połowa sukcesu! Musisz wziąć się w garść. Spojrzeć na siebie w lustro i zastanowić się co jest nie tak. Mi pomaga jak patrzę na zdjęcia, które zrobiłam sobie przed dietą, jak na nie patrzę to motywacja rośnie o 1000% w górę. Zastanowiłaś się co z dietą? Do czego chcesz się zastosować, jakiś ruch?

Gość Olcia Dubicka
Mnie tak na prawdę motywuje to że chudnę. Zaraziłam się zdrową żywnością, posiłkami jak najmniej przetworzonymi. Bez jakiś głodówek, jem co chcę i ile chcę a do samego odchudzania wykorzystuję tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro. Po nich też straciłam takie zachcianki na słodkie i napady głodu A do tego mam tyle energii ile jeszcze nie miałam. Z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw, to właśnie ich matka zaraziła mnie zdrową żywnością i poleciła te tabletki ;) Z takiej mieszanki już po 2 miesiącach 18 kilogramów mniej i nie potrzebuję żadnej motywacji do wytrwania, tak się po prosu dzieje ;) Ta zmiana nawyków weszła mi w krew i nawet nie chcę tego zamieniać na nic innego ;)