Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Middlesex

Boję się , że mój "sekret" się wyda.....

Polecane posty

Gość Middlesex

Jestem w ciąży i mam termin na 2 czerwca . Im bliżej rozwiązania tym coraz bardziej się boję ! Ale nie porodu a tylko tego , że się wyda moja zdrada ....Czy mąż może się domyśleć przy samej grupie krwi ? Niech się odezwą dziewczyny, które mają dzieci z kochankami !! To dla mnie bardzo ważne !!

Gość to znaczyyyyyy
to znaczy mamy ci pomoc oszukiwac meza? :/

Gość efrty5ry
a co jak urodzi się czarne? wyda się na pewno.

Gość niemozliwaaaa
Trzeba było od razu powiedziec i po kłopocie.:)

Co ty gadasz, dziecko jest kochanka a ty zamierzasz to ukrywac ?? a myslalem ze ja jestem swinia

Gość uuuAAAooooo
w sumie mógłbym doradzić ale wkurwiają mnie takie baby, a huj niech się wyda i idź żeś do kochanka ...

Gość tymooszka
A jaka macie obydwoje grupe krwi? Jak masz ma 0, to masz sie czego obawiac,ale jak nie,to jest mniejsza szansa dekonspiracji

Gość Gwiazda :)
poczytaj w necie a nie pytaj na forum wyrazy ubolewnia dla męża

Gość ale przeciez nie robia teraz
grupy krwi dzieciom po urodzeniu. Jak nie będzie potrzeby to nie robcie bo "po co kłuć malca" zrobi sobie kiedyś jak będzie miało potrzebę to może nawet tacie nie powie. A moze akurat będzie miało Twoja, albo kochanek ma taka jak maz. Nie trzes dupa

Gość tylko jak przemaluje
murzynka na białaska? :P

Gość ziuttka
i tylko tego się boisz?

Gość ale idiotkaaa
pierwsza lepsza choroba mniej lub bardziej powazna i twoje oszustwa pojda w pizdu lepiej sie przyznaj bo jak sie wyda po latach to straci zaufanie do ludzi i ci taka afere zrobi ze zapamietasz do konca zycia!

Gość przeciez to prowo
a wy jak zwykle lykacie kazda bzdure kretynki :D Takich idiotek jak na kafe nie ma nigdzie wiecej. Jedyne forum, gdzienzawsze mozna sie posmiac z idiotek ktorym mozna wcisnac kazda glupote, ktore nie wiedza jak ubrac dziecko, ktore upuszczaja dzieci na podloge a potem na kafe pytaja co tym dzieciom jest :D Debilki :D

Gość ojojkijoki
Przeciez to prowo ty jedna taka madra wszystkie rozumy pozjadalas ojejkujejku! Bo przeciez takie rzeczy sie nie maja prawa zdarzyc w twoim wirtualnym, namalowanym swiecie. OBUDZ SIE!

Gość Napisałam coś i już
ktoś napisał, że się grupy krwi po porodzie nie robi, a ja się pytam od kiedy? Robią, tylko nie wpisują w książeczkę. Ponieważ obecnie trzeba oznaczyć grupę krwi 2 razy (u mojego syna to jest napisane w książeczce, a grupę krwi miał oznaczoną, tylko nie jest nigdzie wpisana!!) Albo prowo, albo nie jak dla mnie pewnie tak, chociaż mało tu takich?? W razie gdyby nie to proszę tutaj masz odp czy się wyda czy nie: http://edunauka.pl/biomolgrupykrwi/gkrwi2.GIF

Gość przeciez to prowo
ojojkijoki kretynko :D rozne rzeczys ie zdarzaja ale na kafe nikt nie szuka rady idiotko. Jestes durniem i tyle, wierz dalej, ze baba zdradzila, zaszla w ciaze i przed samym porodem przyszla ciebie idiotko o rade pytac :D :D

Gość a co z podobienstwem
będzie wierna kopia kochasia!

Gość Middlesex
mam grupę krwi 0 Rh + a mąż AB Rh +

Gość Middlesex
jesli uważasz mój temat za prowo to po jaką cholerę sie wypowiadasz :-O I co w ogóle robisz na kafe skoro wszystko dla ciebie jest prowokacją ? Beznadziejna jesteś :P

Gość Middlesex
napisalam cos i juz dzieki za linka. Czyli dziecko może mieć tylko grupę krwi A i B ? Pogubiłam się trochę bo przed chwilą znalazłam stronę gdzie było podane , że dziecko może mieć więcej kombinacji

Gość Middlesex
a wie ktoś jak jest w UK z tymi grupami krwi ? Wpisują czy nie ?

Gość chlo...
http://edunauka.pl/biomolgrupykrwi.php Poczytaj sobie i spytaj kochanka, czy przypadkiem nie ma grupy krwi 0 :D Prowo, bo naprawde, takie rzeczy wie sie albo ze szkoly, albo szybko wujka google mozna spytac :D Nie zapomnij w kompie wyczyscic historii przegladarki :) (Bo wpadniesz u meza jak "WiecieKto")

Gość Middlesex
chlo nie wymądrzaj się tak tylko przeczytaj dokładnie mój temat ! Napisałam dokładnie, że oczekuje odpowiedzi od dziewczyn mających dzieci z kochankami . Wiem co nie co o grupach krwi ale pytałam się czegoś innego . Bo nie tylko o krew tu chodzi..... A i zrobiłam licencjat na Middlesex University w Londynie więc nie pisz mi tu o wiedzy

Gość byla kochanka :P
Tez mam dziecko nie ze swoim mezem,mam nadzieje,ze on nigdy sie o tym nie dowie corka ma juz 14 lat jest to moje 3 dziecko,zdradzilam meza i los chcial ze zaszlam w ciaze z kochankiem(wiem to na pewno) To jest moj sekret ktory zabiore do grobu.A jesli jakims cudem to sie wyda to nie wiem,ale w sumie juz tyle lat minelo, ze jest mi to objetne.

Gość Middlesex
była kochanka myślę, że główne ryzyko jest w grupie krwi . A jak było u Ciebie ? miało być "co nieco" *