Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crytvgubihnjomki,

no i nie mam serca zrzucić tego sierściucha z kolan

Polecane posty

Gość crytvgubihnjomki,

co zrobić? mój kot zawsze ładuje mi się na kolana, jak tylko usiądę. Łazi za mną po całym mieszkaniu. Jak śpię, to zawsze śpi przytulony do pleców, aż boję się w nocy ruszyć. ciągle podstawia kudłaty łeb do całowania. dlaczego według ludzi koty są samotnikami? czy tylko moje zwierzę niszczy system?

Gość kalambury pod poduchy
hah moje koty (mam ich 2) też takie są wiedzą że mogą dużo w domu i to wykorzystują a ja nie mam serca na nich krzyczeć nawet jak z rozspędu pakują w otwartą lodówkę czy gdy zorientuje się w mieście że koty śpią w bagażniku samochodu i muszę ich odstawić do spowrotem do domu mam też 2 psy prawdziwy zwierzyniec w domu

Gość crytvgubihnjomki,
to jest myśl. bydlę waży około dziesięciu kilogramów. Ile kasy za niego dostanę? w Chinach sprzedaje się koty na kilogramy?

Gość crytvgubihnjomki,
ja mam jednego, który nie jest szczególnie uciążliwy. szczerze powiedziawszy większość życia przesypia. nawet na meble nie skacze, bo prosię z niego straszne.

Gość jest takie powiedzenie,ze koty
chodza wlasnymi drogami,ale to nie znaczy,ze sa samotnikami. Moj kot mnie uwielbia wrecz i nie odstepuje na krok. No,ale na uczucia kota trzeba sobie zasluzyc, bo kot nie jest przekupny jak pies. Kot albo kocha albo nie i nic tego nie zmieni.

Gość nie jest prawda
ze psy sa przekupne, na pewno nie. Moj na przyklad nic od obcego nie wezmie i reaguje tylko na polecenia domownikow.

Gość jest takie powiedzenie,ze koty
co z tego,ze od obcego nie wezmie. bo jest najedzony, albo tak wytresowany? Kot nie wezmie nawet od domownika.Kot nie kocha tego, ktory go karmi.

Gość heloiza999
jejku, jakie kochane....;-)))