Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogadokądś

Dlaczego kobiety myślą TYLKO I WYŁĄCZNIE O SOBIE?

Polecane posty

Gość drogadokądś

Nie są zdolne do absolutnie najmniejszego poświęcenia i niemal automatycznie zaspokajają własny egoizm i hedonizm, a gdyby ktoś je zapytał dlaczego to chyba osłupiałyby bo nigdy się nad tym nie zastanawiały. To chyba logiczne, że jej materializm, jej cipa, jej wygodnictwo, lenistwo, próżność i tchórzostwo mają zostać zaspokojone i tyle. Kobiety biorą to co chcą i robią sobie dobrze do zarzygania. Nie znają bólu, cierpienia i poświęcenia. Całe życie od urodzenia do śmierci dążą w każdej mikrosekundzie życia do zaspokojenia własnego ja.

Gość no doprawdy...
jakbyś mówił o moim byłym... ja oddałam mu wszystko, głupia byłam, poświęcałam się dla niego

Gość drogadokądś
e tam wszystko. Pewnie prałaś mu ciuchy, gotowałaś i dawałaś dupy, a on Cię w zamian utrzymywał. Kobiety to robią, ale dlatego, że muszą i jeszcze uznają to za wielkie akty altruizmu.

Gość bunkiermacherfu
a faceci to może lepsi :O kobiety muszą byc silne i dbac o siebie i o potomstwo bo faceci to cioty

Gość głównie to faceci są
potwornymi egoistami, kobiety chociazby myślą po potomstwie, opiekują sie, faceci czesto maja dzieci w dupie

Gość no doprawdy...
nie musiałam, mieszkaliśmy razem i zarabiałam nawet więcej niż on. Może za długo czekałam na deklarację, ale trwałam przy nim i jego rodzinie w chorobie i zdrowiu. To jest altruizm. Niczego od niego nie oczekiwałam, do czasu gdy zauważyłam że mu z tym za wygodnie i mnie okłamuje

Gość Cipkija
Niestety to prawda, pizdy mysla tylko o sobie dlatego nie mam zadnej przyjaciolki, prymitywne wory na sperme, jak chca se ulzyc to ida do "przyjaciolki" klapac morda a potem wracaja do mezusia po orgazm I tak w kolko

Gość Cipkija
Czasem sa bezinteresowne, jak ukradna forse mezowi, bo tylko cudza potrafia rozpierdalac

Gość Cipkija
Nigdy nie spotkalam takij kobiety jak ja

Gość Cipkija
Ile ja sie nasluchalam tego pustego klapania, a jak przyjdzie co do czego to zadne korzysci z nich, tylko biadola, zalaamuja rece, a potem pokazuja swoja prawdziwaj twarz

Gość Cipkija
Nie jestem zlosliwa, tylko wkurwiona

Gość Cipkija
Ostatnio sie odezwala do mnie przyjaciolka po latach, mowila ze jestem super , dobra, wspaniala I w ogole, a potem sie nie odezwala , pewnie nie chce jej sie , juz sie nagadala , jak tu sie nie wkurwic

Gość drogadokądś
WSZYSTKIE TAKIE SĄ! CO DO JEDNEJ!

Gość Cipkija
Chyba wiekszosc I zawsze sa bardziej lojalne dla facetow, na ktorych nadaja za plecami