Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilylay

gdzie mam pójść?

Polecane posty

Ostatnio odpowiadałam na tematy i myślałam że moje życie jest różami wysłane. Przeczytałam 19 stron tematu damy do towarzystwa i miałam ubaw po pachy bo znam ten temat od podszewki a dana koloryzowała od początku. Do dziś myślałam że miałam to już za sobą. A jednak. Po tylu latach mój maż wypomniał mi wszystko choć sam nie był święty. I na dodatek rzucił się z rękami. Co jak co ale tak sobą pomiatać już nigdy nie dam. I teraz mam dylemat. Bo on mi każe wyprowadzić się z mieszkania które ja utrzymuje i jak nie to on mi nie da żyć. I po 10 latach mam wrócić do rodziców? Żeby mieć spokój? No porażka. Może jest ktoś z za dużym mieszkaniem i mi ciut pomoże. Ja mam zawód i fach w głowie i się odwdzięczę i odpracuję. A on ma zaj ebisty argument bo ja teraz zmieniam pracę i nie zarabiam tyle co zawsze i nie starcza mi na opłaty i całą resztę. A zawsze to ja płaciłam wszystko a nagle on przez miesiac musi za wszystko zapłacić i go to przerosło. Bo jak to tak ? To wszystko tyle kosztuje? A myślał że ile ? 100 zł. Wiem moja wina. Rozpieściłam. ale oczy mi się otworzyły. To jak pomoże mi ktoś?

Gość mzksa
Nie, szmato

Gość cycki marioli..
Mogę Ci zaoferować pokój w zamian za drobne usługi seksualne podaj majla

Gość proszę, owca jeszcze zyje
szkoooooooooda... a jak tam twoja renta :o