Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koczek

rozmiary implantow piersi

Polecane posty

Gość koczek

jakie w ogoele istnieja? chodzi mi o ksztalt anatomiczny...mam 170 cm wzrostu 65 kg, dosc szerokie ramjona - ( plywalalm wyczNowo ok 8 lat) jakie ( z doswiadczenia) proponujecie wielkosci? ja zupelnie sie na tym nieznam ...a lekarz wiadomo ma swoja wizje... ja ogolnie bede miala piersi unoszone( triche opadly po dwoch ciazach) ale jednoczesnie mysle o wkladkach poniewaz ta cala redukcja pinic je zmniejszy o conajmniej rozmiar ...

Gość Pogodynka22222
Koczek a ile masz w biuście i pod biustem? to,że ramiona szerokie to nie ma nic do rzeczy. ;)

Gość Koczek
Mam pod biustem 85 a w biuscie 96 będę miała piersi podnoszone ale jednocześnie zastanawiam się nad implantami , bo jak wiadomo po redukcji bedą mniejsze a tego nie chce... Więc w planie wyciąć nadmiar skory i włożyć wkładki tylko jeszcze nie wiem co na to Dr Szczyt;P Jakiej wielkości implanty mogłabym użyć ?

Gość Pogodynka22222
Dużo masz pod biustem... .. Bierz implant o szerokości minimum 14cm! Mniejsze nie wypełnią ci ładnie klatki. Pojemność zależy od firmy i wymiarów implantów. Wejdź na str silimedów, allergan bądź mentorów, tam są tabele z rozmiarówkami implantów. Popatrz na te o szerokości ok 14 cm. Oczywiście,że możesz zrobić podniesienie razem z implantem. W twoim przypadku muszą to być jedynie anatomy z tego względu iż sądze,że masz mocne mięśnie klatki piersiowej i wkładki okrągle wyjdą sztucznie.

Gość Koczek
dziekuje:)