Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza Zuzanna

Kochani ratujmy

Polecane posty

Gość urocza Zuzanna

łabądki - grozi im wyginięcie! bo ludzie niestety szybciej dopływają do chleba

:classic_cool: dobre:) W dodatku prorocze. Niedługo oczywiscie chlebus będzie sluzył do wabienia łabądka w celu wykorzystania go na rosołek;)

Gość roladinia
lub grill

Gość pizdzwons
pieski są smaczniejsze tyle , że się długo gotują i pieką

przejdziemy na kuchnię Francuską..ślimaków ci u nas dostatek. Kuchnie orientalne..bezpańskich też się sporo kręci. No i szczaw oczywiscie.

I wielu bezuzytecznych ludzi...karmią sie odpadkami więc są tani w hodowli:) W zasadzie to juz nie ludzie wiec mysle że spokojnie można takiego wrzucić na ruszcik:)

Policja mogłaby sie zajmowac kontrola ich populacji i odstrzałem co lepiej upasionych osobników. Bo teraz sie chłopaki i dziewczyny nudzą i ze strachu przed redukcjami muszą sami se robote organizowac;)

Mnie ostatnio z dołka na przesłuchanie wiozło chyba ze 6:) Dodam, że nie posdtawiono mi zadnych zarzutów i w zasadzie zostalem zatrzymany do wytrzeźwienia. Ja rozumiem, że wazac 80kg przy wzroście 180cm i będą c w trzęsawce delirycznej jestem nieprzewidywalny i niesamowicie niebezpieczny ale 6 byka to juz chyba przesada

Kuźwa teraz tak mi przyszło do głowy, że może wieźli mnie na grilla:O Tylko może byłem za bardzo nasączony tania wóda? ...uffffff

Gość urocza Zuzanna
no! skoro miszcz!to uznali , że trzeba wzmocnionych sił...

Gość urocza Zuzanna
a Ty Miszczu dobrze i szybko pływasz? jeżeli tak to zagrażasz łabądkom. więc może i dobrze jakby Cię na grilla gdzie powiezli. chyba , że pływać nie umiesz...

Ja? Unosze się na wodzie dopóki nie nasiakne. potem ide na dno ale oddycham przez rózne rurkowate puste w środku przybrzeżne patyki wiec moge łabedzie atakowac niczym u-boot spod wody:)

Gość urocza Zuzanna
widać , że niepełnosprytni ci policjanci albo nietrunkowi. bo mieli w Twojej postaci nie lada gratkę. 2 w 1 alkohol wraz z zagrychą idealne na grill. mięso polewane alkoholem przecie się lepiej piecze takoż nasiąknięte niczym marynowany Miszczu.

Oni są podejrzliwi...Na miarę mozliwości oczywiście więc pewnie podejrzewali, ze jestem czyms na kształt nadziewanego siarka barana:P ­ Poza tym pijają tylko drinki typu whisky (małpowanie detektywów z zachodnich kryminałów) tudzież sklepówke (patrz B.Linda) więc pewnie wyczuli, ze to odbarwiona dętka z mety:)

Gość urocza Zuzanna
najważniejsze , że łabądków policja nie wywozi do izby wytrzeżwień tudzież gdziekolwiek jeszcze. Łabądka uratowane!

To tylko kwestia czasu. Oczywiscie łabędzie nie uiszczaja opłaty za korzystanie z akwenów wodnych nalezacych do gminy wiec prędzej czy póxniej jakiś burmistrz sie o to upomni:P

Ponadto naruszaja nasza przestrzeń powietrzzna i zagrazaja trenującym, niezliczonym eskadrom F-16, należącym do naszych sił powietrznych:)

parę lat temu prowadząc pociąg, nad jez. Niegocin na międzytorzu leżała potrącona nieżywa dzika kaczka. A obok stał kaczor. Stał przy niej do końca. Też oczywiscie zginął.