Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermenegilda123

podszyłam się pod inną dziewczyne na portalu

Polecane posty

Gość hermenegilda123

Poradźcie co zrobić kochani! od ok. 3 miesięcy spotykam się z facetem, z kórym poznałam się na portalu randkowym...jest jeden problem, że on ciągle tam siedzi jako singiel, mnie to przeszkadza, ale on ciągle bagatelizuje moje uwagi na ten temat..mówi, że my dopiero "poznajemy się" (zaznaczę tylko, że jest również seks...), ostatnio nie wytrzymałam i wygarnęłam mu co uważam na ten temat. Może trochę ostro, ale powiedziałam, że nastepnym razem niech idzie do burdelu, bo ja więcej nie zamierzam być panienką od darmowego seksu (chociaż spotykamy się również na mieście bez tego wątku, normalnie rozmawiamy).. On się obraził i tak ajkbyśmy zerwali, ale następnego dnia moja koleżanka laska ze swojego profilu zaczepiła go i on ją od razu zaprosił na spotkanie, mało tego...ona go zaprosiła do siebie, a pon powiedział, że może w weekend coś się wymyśli, ale ona poszła dalej powiedziała, że ma fotki niegrzeczne, to on od razu podał maila, żeby mu wysłała, ona dalej go podpuszczała i powiedziała, że biorą z koleżanką 100 za godzine, to zapytła czy za dwie czy za jedną...nie wiem czy postawić na nim krzyżyk za takie coś czy dać mu jeszcze szansę?? :(((

Gość abcabcabcabca
Nie szanujesz się i tyle.

Gość hermenegilda123
nie szanuje sie, życjemy w średniowieczu czy co? zachowujemy sie jak para, jestem zakochana, on jakies plany na przyszlosc nawet snuje, ale caly czas na tym portalu siedzi - nie kumam tego:/

Gość fghjj
Czy ty aby normalna jestes??? On dalej szuka skoro konto tam ma..kopnij w doope..moge sie zalozyc ze on tez cie zleje.